Ревю на Сешоар Philips HP8233/00

Сешоар Philips HP8233/00

Обичате ли вашата коса да изглежда перфектно във всеки миг от вашето ежедневие? Омръзна ли ви от часове, прекарани пред огледалото у дома и скъпите услуги от професионалните фризьорски салони? Вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим сешоар Philips HP8233/00 – модерен, изключително мощен и много ефективен при своята работа – този сешоар ще се погрижи за вашата перфектна визия за минути и то… в домашни условия!!!

Сешоар Philips HP8233/00Виж цената за днес

Сешоар Philips HP8233/00 Review

ThermoProtect – тази функция ви дава възможността да изберете оптималната температура за изсушаването на вашата коса, според това към кой тип спада, като същевременно предпазва уреда от прегряване. Постигате зашеметяващи резултати дори при по-ниска температува на сушене, а същевременно предпазвате косата си от увреждания!

Йонизация – благодарение на йоните, които излъчва сешоара, няма опасност вашата коса да бъде увредена, дори при ежедневно третиране със сешоара. Отрицателните йони предпазват косъма от топлия въздушен поток и косата ви остава мека и блестяща.

11-мм накрайник – благодарение на прецизния, 11 милиметров накрайник, вие можете да оформите косата си перфектно до най-малкият кичур за една стилна и модерна визия през целия ден!

Керамично покритие – керамичното покритие в комбинация с отрицателните йони се грижи за запазването на мекотата и блясъка на вашата коса.

Турбо режим – измили сте косата си и разполагате с ограничено време, за да я изсушите и стилизирате? Няма проблем! С Турбо функцията на вашия нов сешоар, косата ви ще бъде суха за броени минути!

Виж още: Най-добрите сешоари

Дизайн

Уреда е с модерен дизайн. Решен в комбинация от лилаво и черно, той ще се превърне в перфектен козметичен аксесоар за всяка дама. Плавните контури и издълженият му силует, придават елегантност и модерност на уреда!

Характеристики

Сешоарът разполага с 2 скорости на струята на изходния въздух. По-силната е предназначена за мокра коса, а по-слабата за леко подсушаване на влажна коса. Възможността за избор между 2 нива на температура е изключително улесняваща за тези от вас, които предпочитат да избягват високотоплинна обработка на своята коса. Освен това, сешоарът разполага с няколко модерни функции – Йонизация, Студен въздух, Функция Турбо, Сваляем филтър. Уреда идва в комплект с дифузер, така че да можете да оформяте косата си в модерни небрежни къдрици за минути! Мощността му от 2200W, гарантира неговата високо ефективна работа. Подарете си стилна, модерна визия в домашни условия и изглеждайте зашеметяващо във всеки момент от вашето ежедневие с този нов уред.

Нашето мнение за продукта

Вече не е необходимо да прекарвате часове пред огледалото у дома или да давате големи суми пари, за да поддържате косата си в безупречен вид! Новият сешоар Philips HP8233/00 ще се погрижи за перфектното изсушаване и стилизиране на вашата коса, за да изглеждате зашеметяващо и да събирате всички погледи върху себе си!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo