Philips HD8927/09 - Виж цената

Ревю на Philips Saeco PicoBaristo HD8927/09

Еспресо машини Ревюта
8.3

Рейтинг

Philips HD8927/09 

Кафето неминуемо е част от живота на всеки от нас. Независимо дали използваме любимата си напитка за ободряващ старт на работния ден, или просто обожаваме да се насладим на прекрасния и вкус в спокойния неделен следобед – кафето остава незаменим продукт от нашето ежедневие. За приготвянето на иделното кафе, имате нужда от идеалната кафемашина. Ние ще ви я представим. Еспресо машина Philips Saeco PicoBaristo HD8927/09 е идеалният помощник за всяко домакинство, при приготвянето на качествено, ароматно и с наситен вкус кафе.

Philips HD8927/09Виж цената за днес

Philips HD8927/09 Review

PicoBaristo – компактна кафе машина, която ви предлага изключително голямо разнообразие от кафе-специалитети, само с едно докосване.

Филтър AquaClean – водата, с която вашето кафе се приготвя се пречиства, благодарение на филтъра AquaClean. Индикатор, поставен на кафе машината, ви известява кога вашият филтър трябва да бъде подменен, за да се наслаждавате на максимално пречистено кафе с високо качество.

Керамични мелници – Вкусът на вашето кафе е винаги максимален, благодарение на 100% керамични мелници, които смилат вашето кафе с максимална прецизност.

10 различни настройки – вие променяте вкуса на кафето си с възможността за 10 различни настройки при неговото приготвяне. По-наситен и силен вкус, или по-лек и ободряващ – изборът е изцяло ваш!

HD8927/09-1Виж още: РЕВЮ: Еспресо машина One Touch Star-Light EOTH-1519BL – Цена и мнения!

Всяко кафе, което приготвяте с тази машина, ще бъде короновано с копринена млечна пяна, която ще активира всичките ви рецептори за вкус. Млякото се разпенва два пъти в каната за мляко. В чашата ви с кафе ще се изсипе точното темперирано мляко. Контейнерът за мляко може да се съхранява в хладилника, за максималното запазване на качеството на допълвщия кафето продукт.

HD8927/09-2Когато искаме да смиламе кафени зърна, колкото е възможно по-фино – тази еспресо машина не ни разочарова. Различните видове кафета трябва да бъдат смлени на различни нива. Това отваря истинския вкус на определения тип кафе. Тази кафемашина има интегрирана мелница с 10 различни настройки на нивото на смилане – от най-финото мелене за безупречно еспресо до по-едро смилане, за леки кафе напитки.

Нашето мнение за продукта:

Всеки ден с една хубава чаша кафе със Saeco PicoBaristo HD8927/09! Тази машина е пълна с възможности; от плътно и черно до меко и кремообразно кафе, тя ви помага да приготвите любимата ви напитка, точно такава, каквато я обичате. Осигурете си перфектната чаша кафе, за един пълноценен и ободряващ старт на вашия ден.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Качество - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password