Philips HD8652/59 - Виж цената

Ревю на PHILIPS HD8652/59

Еспресо машини Ревюта
8.8

Рейтинг

PHILIPS HD8652/59 

Обичате ароматът на кафе рано сутрин? Денят ви не би започнал пълноценно без една голяма ободряваща чаша с кафе? Ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим еспресо машина PHILIPS HD8652/59 с множество функции, която ще бъде вашият верен помощник в приготвянето на любимата ви напитка, за един по-свеж и бодър старт на деня.

PHILIPS HD8652/59Виж цената за днес

PHILIPS HD8652/59 Review

Eспресо, кафе или капучино с натискането на един бутон – вече можете да имате вкусно и ароматно кафе от току що смлени кафени зърна, само с натискането на един бутон на вашата еспресо машина.

Easy Cappuccino System – любимото ви капучино е готово за секунди, само с натискането на един бутон. Направете бързо и лесно перфектно капучино, с плътна пяна и богат, наситен вкус, благодарение на еспресо машината PHILIPS HD8652/59.7

Опция за избор за силата на кафето – наситено с интензивен вкус, или по-леко и ободряващо– вашето кафе е точно такова каквото го предпочитате. С опцията за избор на силата на кафето, вече приготвянете любимата си напитка, точно толкова силна, колкото я предпочитате.

5 различни нива за смилане на кафето – изберете фино смилане за силно еспресо, с плътен и наситен вкус, или най-едрото смилане за по-леко и ободряващо кафе, според вашите лични предпочитания.

Memory Function – благодарение на тази функция, можете лесно и бързо да приготвяте кафето си, според настроението си, като запаметите желаната от вас дължина на кафето в чашата си. Вашата машина „запомня” как точно предпочитате да пиете любимата си напитка.

Бойлер за бързо нагряване – кафето с по-хладка температура, вече е в историята. Насладете се на гореща чаша кафе още с първото включване на еспресо машината, за едно максимално удоволствие от неговата консумация.

PHILIPS HD8652/59-2Виж още: РЕВЮ: Еспресо машина Philips Saeco PicoBaristo HD8927/09 – Цена и мнения!

PHILIPS HD8652/59 е изключително мощна еспресо машина с мощност на работа от 1400W и 15 бара на налягане. Това гарантира перфекната работа на вашия домашен електроуред. Дизайнът и е модерен, със сребристо метално покритие и изключително практичен размер от 420х325х295мм.

HD8652/59 цена

Контролният панел, който е поставен в предната част на PHILIPS HD8652/59, прави контролът върху еспресо машината изключително лесен и достъпен. Захранването на машината е с кафе на зърна, а капацитеът на контейнера за кафе е 180гр. Това ви гарантира ароматно кафе, с максимално извлечени вкусови качества.

HD8652/59-4Моделът е изключително лесен и удобен за поддръжка, благодарение на водният резервоар, подвижната тава за отпадъци и функцията за автоматично почистване – тя се активира след всяка употреба и осигурява качествено почистване, като в това число предотвратява и появата на котлен камък на вашата еспресо машина.

Нашето мнение за продукта:

Еспресо машината PHILIPS HD8652/59 е идеалният избор за тези от вас, които държат да започват деня си с гореща, ароматна чаша кафе. Независимо дали сте в движение или се наслаждавате на спокойния си неделен следобед, еспресо машината ще ви предостави качествено кафе за едно по-свежо и бодро ежедневие. Благодарение на бързата и ефективна работа на този продукт, еспресо машината PHILIPS HD8652/59 е подходяща и за офиси, където има необходимост от бързо и ефективно приготвяне на по-големи количества от тонизиращата напитка. Започнете деня си с чаша горещо кафе, независимо къде се намирате, за едно по-пълноценно и продуктивно ежедневие.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Качество - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password