Philips HC5450/80 - Виж цената

Ревю на Philips HC5450/80

Ревюта Уреди за лична грижа
8.3

Рейтинг

Philips HC5450/80

Вие сте от мъжете, които не правят компромис с перфектната си подстрижка? Искате нов, ефективен уред, който да ви позволява да поддържате визията си в домашни условия? Имате го! Представяме ви машинка за подстригване Philips HC5450/80 с възможност за избор между 24 дължини на подстригване, остри ножчета и дълга безкабелна работа, машинката ще ви позволи да се погрижите за перфекната си подстрижка, бързо, лесно и… напълно безплатно!

Philips HC5450/80Виж цената за днес

Philips HC5450/80 Review

24 настройки за дължина: 0,5 мм до 23 мм – можете да подстрижете косата си с всеки вид дължина, благодарение на регулируемият гребен с 23 заключващи се настройки в диапазон от 1мм до 23мм, с удобна разлика от 1мм между различните дължини. Също така, можете да използвате машинката без гребен за гладко подрязване с дължина 0,5мм. DualCut – тази технология комбинира двойно заточен режещ елемент и намалено триене, с ножчета от неръждаема стомана и регулируем гребен, които ще ви позволят да поддържате косата си бързо, лесно и изключително прецизно. Самонаточващи се ножчета – благодарение на самонаточващите се титаниеви ножчета, вие можете да използвате безпроблемно машинката за дълъг период от време, без да се притеснявате, от промяна в остротата и качеството на подстригване на уреда. Гребен за брада – освен за вашата прическа, мшинката ще се погрижи и за перфектното оформяне на вашата брада! Просто закрепене регулиеруемият гребен за брада към машинката и можете да изберете между 23 заключващи се настройки за дължина! Гладко избръсната или перфектно оформена дълга брада – независимо от вашите предпочитания, машинката ще се погрижи за перфектното постигане на всяко от тях!

Виж още: Ревю на Philips HC5440/15

Дизайн

Уреда е със стилен и модерен дизайн. Решена в комбинация от черно и сиво, тя би била перфектно допълнение към вашите козметични аксесоари.

Характеристики

Машинката е с удобни и практични размери (ДхШ) 23х5мм. Това я прави леснопреносима и изключително удобна, за да я взимате навсякъде със себе си. Тя е предназначена за поддръжката както на вашата коса, така и на вашата брада, като за тази цел разполага със самонаточващи се титаниеви ножчета и избор от 24 различни дължини на подстригване. Освен много ефективна, машинката е и много издръжлива – тя работи 1ч. без прекъсване, а за пълното и зареждане са необходими едва 1.3 часа. Комплектът съдържа: 1 х Захранващ кабел, 1 х Гребен за брада, 1 x Машинка за подстригване.

Нашето мнение за продукта Машинка за подстригване Philips HC5450/80 е предназначена за тези от вас, които не правят компромис в поддържката както на своята коса, така и на своята брада. Тя ще ви позволи да оформите брадата и косата си с точната дължина, която желаете. Кажете сбогом на часовете прекарани във фризьорските салони – машинката за подстригване на Philips ще ви позволи да се поддържате перфектната си визия бързо, лесно и качествено и то в домашни условия!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password