Philips HC5450/15 - Виж цената

Ревю на Philips HC5450/15

Ревюта Уреди за лична грижа
8

Рейтинг

Philips HC5450/15

Искате да се грижите за перфектната подстрижка на вашата коса и то в домашни условия? Омрзнало ви е от часовете, прекарани във фризьорските салони? Ние имаме точният уред за вас! Днес ви представяме машинка за подстригване Philips HC5450/15 с 24 различни степени на дължина, режим „Турбо” и висока ефективност при своята работа, тя ще се погрижи за перфектното оформяне на вашата коса, независимо от нейната дължина!

Philips HC5450/15Виж цената за днес

Philips HC5450/15 Review

Бутон „Турбо” – бутонът „Турбо”, увеличава неколкократно скоростта на рязане, за да можете да се погрижите за перфектното и безпроблемно оформяне, на дори най-гъстата коса!

24 настройки за дължина – можете да подстрижете косата си с всеки вид дължина, благодарение на регулируемият гребен с 23 заключващи се настройки в диапазон от 1мм до 23мм, с удобна разлика от 1мм между различните дължини. Също така, можете да използвате машинката без гребен за гладко подрязване с дължина 0,5мм.

DualCut – тази технология комбинира двойно заточен режещ елемент и намалено триене, с ножчета от неръждаема стомана и регулируем гребен, които ще ви позволят да поддържате косата си бързо, лесно и изключително прецизно.

Самонаточващи се ножчета – благодарение на самонаточващите се титаниеви ножчета, вие можете да използвате безпроблемно машинката за дълъг период от време, без да се притеснявате, от промяна в остротата и качеството на подстригване на уреда.

Виж още: Ревю на Philips S5420/06

Дизайн

Уреда е със стилен и модерен дизайн. Решена в комбинация от черно и сиво, тя би била перфектно допълнение към вашите козметични аксесоари.

Характеристики и функции

Машинката е с удобни и практични размери. Това я прави леснопреносима и изключително удобна, за да я взимате навсякъде със себе си. Тя е предназначена за поддръжката както на вашата коса, така и на вашата брада, като за тази цел разполага със самонаточващи се титаниеви ножчета и избор от 24 различни дължини на подстригване. Освен много ефективна, машинката е и много издръжлива – тя работи 1ч., достатъчно, а се зарежда за едва 90 минути. Комплектът включва: 1 х Захранващ кабел, 1 х Гребен, 1 x Машинка за подстригване.

Нашето мнение за продукта

Имайте перфектно оформена прическа, без да се налага да давате големи суми пари и да прекарвате часове във фризьорските салони! Новата машинка за подстригване Philips HC5450/15 ще ви позволи да поддържате косата си с точната дължина, която искате – бързо лесно и удобно и то без да се налага да отделяте много време и средства за това! Подарете си стилна и поддържата визия във всеки момент от вашето ежедневие, с новата машинка за подстригване от Philips!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password