Philips HC5440/15 - Виж цената

Ревю на Philips HC5440/15

Ревюта Уреди за лична грижа
8.7

Рейтинг

Philips HC5440/15

Искате ли нов, ефикасен уред, с който да можете да поддържате прическата си бързо, лесно и удобно и то в домашни условия? Вие сте на правилното място! Днес ще ви представим машинка за подстригване Philips HC5440/15 с 24 различни степени, изключително остри ножчета и висока ефективност, тя ще се погрижи за вашата перфектна визия във всеки момент от вашето ежедневие!  

Philips HC5440/15Виж цената за днес

Philips HC5440/15 Review

24 настройки за дължина: 0,5 мм до 23 мм – можете да подстрижете косата си с всеки вид дължина, благодарение на регулируемият гребен с 23 заключващи се настройки в диапазон от 1мм до 23мм, с удобна разлика от 1мм между различните дължини. Също така, можете да използвате машинката без гребен за гладко подрязване с дължина 0,5мм. DualCut – тази технология комбинира двойно заточен режещ елемент и намалено триене, с ножчета от неръждаема стомана и регулируем гребен, които ще ви позволят да поддържате косата си бързо, лесно и изключително прецизно. Самонаточващи се ножчета – благодарение на самонаточващите се ножчета от неръждаема стомана, вие можете да използвате безпроблемно машинката за дълъг период от време, без да се притеснявате, от промяна в остротата и качеството на подстригване на уреда.

Виж още: Ревю на Philips HC3420/15

Дизайн

Уреда е със стилен и модерен дизайн. Решена в комбинация черно и сиво с акцент в червен цвят, тя би била перфектно допълнение към вашите козметични аксесоари.

Характеристики

Машинката е с удобни и практични размери. Това я прави леснопреносима и изключително удобна, за да я взимате навсякъде със себе си. Тя е предназначена за поддръжката на вашата коса, като за тази цел разполага с ножчета от неръждаема стомана и избор от 24 различни дължини на подстригване. Освен много ефективна, машинката е и много издръжлива – тя работи 75 минути без прекъсване, а за пълното и зареждане са необходими едва 8 часа. Комплектът съдържа: 1 х Захранващ кабел, 1 х Гребен, 1 x Машинка за подстригване.

Нашето мнение за продукта Машинка за подстригване Philips HC5440/15 е идеалният избор за тези о вас, които не допускат компромис със своята визия. С множеството си различни дължини на подстригване, острите си ножчета и дълга безкабелна работа, тя ще ви позволи да поддържате перфектната си подстрижка – бързо, лесно и удобно и то в домашни условия!  

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password