Philips HC3420/15 - Виж цената

Ревю на Philips HC3420/15

Ревюта Уреди за лична грижа
8.3

Рейтинг

Philips HC3420/15

Вие сте от мъжете, които държат на безупречната си визия във всеки момент от своето ежедневие? Искате да поддържате прическата си в перфектен вид, но ви е омръзнало от часовете прекарани във фризьорските салони? Ние имаме точният уред за вас! Машинка за подстригване Philips HC3420/15 с 13 различни степени и висока ефективност при своята работа, ще ви позволи да поддържате прическата си в иделно състояние и то само за няколко минути у дома.

Philips HC3420/15Виж цената за днес

Philips HC3420/15 Review

DualCut – тази технология комбинира двойно заточен режещ елемент и намалено триене, с ножчета от неръждаема стомана и регулируем гребен, които ще ви позволят да поддържате косата си бързо, лесно и изключително прецизно. 13 настройки за дължина: 0,5 мм до 23 мм – можете да подстрижете косата си с всеки вид дължина, благодарение на регулируемият гребен с 12 заключващи се настройки в диапазон от 1мм до 23мм, с удобна разлика от 2мм между различните дължини. Също така, можете да използвате машинката без гребен за гладко подрязване с дължина 0,5мм. Самонаточващи се ножчета – благодарение на самонаточващите се ножчета от неръждаема стомана, вие можете да използвате безпроблемно машинката за дълъг период от време, без да се притеснявате, от промяна в остротата и качеството на подстригване на уреда.

Виж още: Ревю на Philips HC5440/15

Дизайн

Уреда е със стилен и модерен дизайн. Решена в комбинация от черно и червено, тя би била перфектно допълнение към вашите козметични аксесоари.

Характеристики

Машинката е с удобни и практични размери. Това я прави леснопреносима и изключително удобна, за да я взимате навсякъде със себе си. Тя е предназначена за поддръжката на вашата коса, като за тази цел разполага с ножчета от неръждаема стомана и избор от 13 различни дължини на подстригване. Освен много ефективна, машинката е и много издръжлива – тя работи 60 минути без прекъсване, а за пълното и зареждане са необходими едва 8 часа. Комплектът съдържа: 1 х Захранващ кабел, 1 х Гребен, 1 x Машинка за подстригване.

Нашето мнение за продукта

Машинка за подстригване Philips HC3420/15 е нов, изключително ефективен продукт, който ще ви позволи да се погрижите за перфектната си прическа, лесно, бързо и удобно и то в домашни условия. Изберете точната дължина, която искате за вашата прическа, а машинката ще се погрижи за нея, благодарение на 13-те различни степени, с които разполага. Не правете компромис с външния си вид и изглеждайте винаги зашеметяващо с новата машинка за подстригване от Philips!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password