Philips HC3410/15 - Виж цената

Ревю на Philips HC3410/15

Ревюта Уреди за лична грижа
8.7

Рейтинг

Philips HC3410/15

Ако сте от мъжете, които не правят компромис със своята визия, то вие сте на правилното място! Днес ще ви представим машинка за подстригване Philips HC3410/15 с 13 различни степени на дължина, остри стоманени ножчета и дълга безкабелна работя, тя ще ви позволи да се погрижите за перфектната си визия бързо, лесно и ефективно и то в домашни условия!

Philips HC3410/15Виж цената за днес

Philips HC3410/15 Review

13 настройки за дължина – можете да подстрижете косата си с всеки вид дължина, благодарение на регулируемият гребен с 12 заключващи се настройки в диапазон от 1мм до 23мм, с удобна разлика от 2мм между различните дължини. Също така, можете да използвате машинката без гребен за гладко подрязване с дължина 0,5мм. DualCut – тази технология комбинира двойно заточен режещ елемент и намалено триене, с ножчета от неръждаема стомана и регулируем гребен, които ще ви позволят да поддържате косата си бързо, лесно и изключително прецизно. Самонаточващи се ножчета – благодарение на самонаточващите се ножчета от неръждаема стомана, вие можете да използвате безпроблемно машинката за дълъг период от време, без да се притеснявате, от промяна в остротата и качеството на подстригване на уреда.

Виж още: Ревю на Philips HC5450/80

Дизайн

Уреда е със стилен и модерен дизайн. Решена в комбинация от черно и сиво, тя би била перфектно допълнение към вашите козметични аксесоари.

Характеристики

Машинката е с удобни и практични размери. Това я прави леснопреносима и изключително удобна, за да я взимате навсякъде със себе си. Тя е предназначена за поддръжката както на вашата коса, така и на вашата брада, като за тази цел разполага със самонаточващи се ножчета от неръждаема стомана и избор от 13 различни дължини на подстригване. Освен много ефективна, машинката е и много издръжлива – тя работи дълго време, достатъчно, за да успеете да оформите вашата коса и да не се нуждаете от презареждане на уреда.

Нашето мнение за продукта

Забравете за часовете, прекарани във фризьорските салони и немалките суми пари, които оставяте в тях, за да имате перфектно оформена прическа! Новата машинка за подстригване Philips HC3410/15 е тук, за да ви помогне да поддържате перфектната си подстрижка в домашни условия! Не правете компромис с визията си и изглеждайте перфектно във всеки момент от вашето ежедневие с новата машинка за подстригване от Philips!

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password