Ревю на Philips FC9729/09

Philips FC9729/09

Ако търсите изчерпателен преглед на прахосмукачката Philips FC9729/09, сте попаднали на правилното място. В review-bg.com се стремим да ви предоставим най-добрата информация, за да можете да вземете информирано решение.

Виж цената за днес

Philips FC9729/09: Характеристики, функции и технологии

Philips PowerPro Expert FC9729/09 е оборудвана с технологията TriActive, която позволява дълбоко почистване на килими и твърди подове. Дюзата на прахосмукачката има 3 почистващи действия, които помагат за лесното събиране на мръсотия, прах и остатъци.

Прахосмукачката има енергиен клас А, което означава, че е енергийно ефективен модел. Това означава, че тя ще помогне за намаляване на сметките за енергия и ще спомогне за опазването на околната среда.

Philips FC9729/09 има и антиалергичен филтър, който помага за филтрирането на до 99,95% от алергените, праха и мръсните частици. Това я прави идеална за хора, които страдат от алергии или астма.

Прахосмукачката разполага и с технологията PowerCyclone 8, която спомага за отделянето на праха от въздуха, така че да може лесно да се събира. Това спомага за подобряване на производителността на прахосмукачката.

Прахосмукачката има и изключителна производителност върху твърди подови настилки. Това означава, че тя може да събира мръсотията и праха с лекота и да оставя подовете ви чисти и свежи.

Philips FC9729/09 е и много тиха, с ниво на шума от само 76 dB. Това я прави идеална за използване във всяка домашна или офис среда.

Прахосмукачката е снабдена с автоматично прибиране на кабела, което улеснява преминаването от една зона в друга, без да се налага ръчно да навивате кабела.

Контролът на мощността на прахосмукачката ви позволява да регулирате силата на засмукване за различни нужди от почистване.

Philips FC9729/09 се предлага със стандартна четка, идеална за ежедневните ви нужди от почистване. Прахосмукачката се предлага и с малка четка, идеална за достигане на тесни ъгли и пукнатини в дома ви. Уредът се предлага дори с аксесоар за тесни пространства, за да можете да достигнете до труднодостъпни места.

Този продукт се предлага в 2 варианта: Philips PowerPro Expert FC9729/09 – цвят червен и Philips PowerPro Expert FC9744/09 – цвят зелен.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Philips FC9729/09: Мнение за продукта

Като цяло прахосмукачката Philips FC9729/09 е чудесен избор, ако търсите енергийно ефективен модел, който предлага отлична производителност върху твърди подови настилки и има антиалергичен филтър за 99,95% филтрация. Освен това е много тиха, с ниво на шума от само 76 dB, което я прави идеална за всяка домашна или офис среда.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo