Ревю на Philips FC9334/09

Philips FC9334/09

Philips FC9334/09 е модерна и ефективна прахосмукачка без торба, която предлага мощно почистване на вашето жилище. Тя е снабдена с иновативна технология PowerCyclone 5, която осигурява високо ниво на прахоулавяне и по-бързо почистване. Също така, тя е лесна за ползване и поддръжка, като се предлага на достъпна цена.

Philips FC9334/09

Виж цената за днес

Philips FC9334/09: Характеристики, функции и технологии

900 W е мощността на Philips FC9334/09, която я прави една от най-мощните прахосмукачки на пазара. Това й позволява да почиства ефективно и бързо.

Технологията PowerCyclone 5 е иновативна система за разделяне на въздуха и праха, която осигурява мощен въздушен поток и високо ниво на прахоулавяне. Това означава, че прахосмукачката може да почисти дори най-малките частици от прах и мръсотия в дома ви.

Четката TriActive на Philips FC9334/09 е специално проектирана за оптимално почистване на всякакви повърхности. Тя може да почисти дълбоко в тъканите на меките мебели и да събере праха от твърдите повърхности, като под или плочки.

TurboBrush е допълнителна четка, която е идеална за почистване на килими и тапицерии. Тя е снабдена със специални четки, които въртят по-бързо и по-мощно, за да съберат максимално количество мръсотия.

Функцията Паркет на Philips FC9334/09 е идеална за почистване на дървени или ламинатни подове. Тя осигурява нежно почистване, без да надрасква повърхността на пода.

Филтърът анти-алергичен ECARF е специално проектиран за хора с алергии или чувствителна кожа. Той е в състояние да задържи по-голям брой прахови частици и алергени, което го прави перфектен за почистване на домове с алергични хора.

PowerPro Compact е компактен дизайн на Philips FC9334/09, който я прави лесна за съхранение и пренасяне. Това означава, че можете да я използвате за почистване на всички стаи в дома си, а след това да я приберете на удобно място.

Клас на енергийна ефективност A означава, че Philips FC9334/09 е енергийно ефективна прахосмукачка, която използва по-малко енергия в сравнение с други модели на пазара. Това означава, че не само е икономична, но и екологична, като намалява вашият крайен отпадък.

Накрайникът за твърди подови повърхности е специално проектиран за почистване на твърди подове, като под или плочки. Той е снабден с меки четки, които не надраскват повърхността на пода, но събират ефективно мръсотията.

Подобреният дизайн на отделението за отпадъци е идеален за хигиенично изпразване. Това означава, че можете да изхвърляте мръсотията безопасно и без да се замърсявате.

Меката четка, вградена в дръжката, е удобна функция, която позволява да почистите бързо и лесно мебелите, без да сменяте четката на прахосмукачката.

Сглобяването ActiveLock е функция, която позволява на Philips FC9334/09 да се свързва лесно и безпроблемно към всякакви задачи. Това означава, че можете да я използвате за почистване на всякакви повърхности, без да се налага да сменяте накрайниците.

Широките гумени колела на Philips FC9334/09 осигуряват по-добро управление на движението и улесняват маневрирането около мебелите. Това прави почистването по-лесно и по-удобно за потребителя.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Philips FC9334/09: Мнение за продукта

Philips FC9334/09 е отличен избор за всеки, който търси ефективна и удобна за употреба прахосмукачка. С технологията PowerCyclone 5 и без торба дизайн, тази прахосмукачка осигурява високо ниво на почистване и удобство за потребителя. Също така, цената й я прави достъпна за широк кръг от потребители. Ако търсите качествено почистване за дома си, Philips FC9334/09 е препоръчителен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo