Ревю на Philips FC9331/09

Philips FC9331/09

Търсите мощна, лека и ефективна прахосмукачка? Тогава Philips FC9331/09 PowerPro Compact е идеалният избор за вас. Тя е прахосмукачка без торбичка с мощен 750W мотор и технология PowerCyclone 5. Освен това разполага с четка TriActive, четка за паркет и антиалергичен филтър ECARF, всичко това в елегантно черно покритие.

Philips FC9331/09

Виж цената за днес

Philips FC9331/09: Характеристики, функции и технологии

750W двигател осигурява мощна и ефективна всмукателна сила, която ви позволява бързо и лесно да почистите всяка бъркотия. Моторът е проектиран и като енергийно ефективен, което ви спестява пари от сметките за електричество.

Технологията PowerCyclone 5 гарантира, че мръсотията и прахът се отделят от въздуха с помощта на центробежна сила, оставяйки ви с по-чист и здравословен дом. Четката TriActive, четката за паркет и антиалергичният филтър ECARF също спомагат за улавянето на всички частици, като гарантират, че домът ви е свободен от алергени и прахови акари.

Четката TriActive е проектирана така, че да осигурява оптимално почистване както на твърди подове, така и на килими, което я прави идеална за всички видове повърхности. Четката има и специален гумен ръб, който гарантира, че се събират дори най-упоритите частици мръсотия и прах.

Четката за паркет е проектирана да осигурява отлична ефективност на почистване на твърди подове и паркети. Тя е снабдена с мек косъм, който гарантира, че подът ще остане безупречен и без драскотини.

Антиалергичният филтър ECARF улавя всички алергени и прахови акари, като гарантира, че домът ви е чист и здравословен. Филтърът също така може да се мие и използва многократно, което го прави икономичен избор.

Philips FC9331/09 PowerPro Compact е завършен в елегантно черно покритие, което го прави стилно допълнение към всеки дом. Конструкцията също така е компактна и лека, което ви позволява лесно да я съхранявате и транспортирате.

Philips FC9331/09 е прахосмукачка без торбичка, която предлага мощно ниво на шума 79 dB, което я прави идеална за ефективно почистване, без да пречи на околната среда.

Тази прахосмукачка предлага и капацитет от 1.5 литра, така че можете да почиствате по-големи площи, без да се налага често да изпразвате контейнера за прах.

За по-голямо удобство Philips FC9331/09 се предлага и с 6-метров кабел и 9-метров работен обхват, така че можете да достигнете с лекота и до най-тесните ъгли.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Philips FC9331/09: Мнение за продукта

Philips FC9331/09 PowerPro Compact е мощна, лека и ефективна прахосмукачка, която е идеална за всички видове повърхности. Тя разполага със 750W мотор, технология PowerCyclone 5, четка TriActive, четка за паркет и антиалергичен филтър ECARF, всичко това в елегантно черно покритие. Тя е идеалният избор за всеки, който търси мощна и ефективна прахосмукачка.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo