Ревю на Philips FC6729/01

Philips FC6729/01

Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01 е вертикална прахосмукачка, която ви позволява да почиствате дома си, без да се навеждате или да напрягате гърба си. Вертикалният дизайн я прави лесна за използване, дори ако имате артрит или други проблеми с придвижването.

Philips FC6729/01

Виж цената за днес

Philips FC6729/01: Характеристики, функции и технологии

Philips FC6729/01 е мощна прахосмукачка, която е проектирана да улавя до 98% прах и мръсотия при всяко движение. Тя е предназначена за труднодостъпни места, като например под мебели, в ъглите и по рафтовете.

Тази прахосмукачка е оборудвана и с накрайник за засмукване на 180°, който може да достигне до труднодостъпни места и да събира до 98% от праха и мръсотията с всяко движение – от всички видове подови настилки, дори в труднодостъпни зони.

Накрайникът SpeedPro на Philips FC6729/01 е чудесен избор, ако търсите инструмент за почистване на прах, който ще ви помогне да поддържате дома си чист и чист.

Накрайникът SpeedPro е снабден с LED светлини в накрайника, които разкриват праха и мръсотията в движение, така че лесно да улавяте парченца пух, косми, трохи и други замърсявания, свързани с праха, които обикновено се натрупват в дома ви.

Philips FC6729/01 е прахосмукачка за сухо и мокро почистване, която може да почисти до 99% от бактериите. Уникалната система за сухо и мокро почистване помага да се премахнат до 99% от бактериите само с едно движение. Подаването на вода поддържа оптимална влажност на всички твърди подове по време на почистването. Микрофибърните подложки могат да се перат на ръка или в пералня.

Технологията Philips PowerCyclone 7 незабавно отделя праха от въздуха, за да поддържа висока ефективност за по-дълго време. Това гарантира, че въздухът в помещението ви остава чист и здравословен, което е особено важно за хората с алергии или астма.

Този продукт е снабден с широк набор от аксесоари, които улесняват почистването на всяка повърхност в дома ви. Можете да използвате стандартната четка, за да почистите подовете, или да използвате аксесоара за тесни пространства, за да почистите первазите и ъглите на прозорците си.

Със своята 21,6 V батерия този модел може да работи до 50 минути с едно зареждане, което го прави идеален за продължителна употреба. Ниското ниво на шум (80 dB) означава, че не е нужно да се притеснявате, че ще пречите на другите, когато се наслаждавате на вечерята си на спокойствие.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачкиНай-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Philips FC6729/01: Мнение за продукта

В заключение, Philips FC6729/01 е качествена вертикална прахосмукачка, която може да се използва както в дома, така и в офиса. Тя има много функции, които я правят подходяща за много различни видове задачи за почистване. Тя има и сравнително висока цена, която може да е непосилна за някои хора. Въпреки това, ако търсите универсален продукт, който е снабден с множество функции, това може да е правилният избор за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo