Ревю на Philips FC6725/01

Philips FC6725/01

Philips FC6725/01 е висококачествена вертикална прахосмукачка, която е създадена да осигури ефективно почистване на всякакъв вид повърхности в дома. Тя е изключително компактна и удобна за употреба, като същевременно разполага с мощен мотор, който гарантира отлично почистване на праха и космите в дома.

Philips FC6725/01

Виж цената за днес

Philips FC6725/01: Характеристики, функции и технологии

Тази вертикална прахосмукачка е определено един от най-иновативните модели на пазара. Накрайникът за засмукване на 180° е специално разработен за прецизно и мощно събиране на прах и мръсотия от всички видове подови настилки, дори на труднодостъпни места. Светодиодните светлини в накрайника разкриват незабележим прах и мръсотия, за да можете да почистите дори и най-малките частици.

С две настройки за скорост за различни видове подови настилки и мръсотия, тази прахосмукачка осигурява мощно и ефективно почистване. Благодарение на високопроизводителните литиево-йонни батерии, тя може да работи до 40 минути в нормален режим и 20 минути в турбо режим, преди да бъде презаредена.

Аксесоарите на тази прахосмукачка са лесни за употреба с едно щракване и са перфектно компактни. Тази прахосмукачка е гъвкава и лесна за маневриране, а контейнерът за прах е отгоре, което позволява по-малък ъгъл и дори да се изравнява с пода, за да достигне под ниските мебели.

Най-важното, тази прахосмукачка е снабдена с технологии, които осигуряват висока ефективност и дълготрайност. Технологията PowerCyclone 7 незабавно отделя праха от въздуха за поддържане на висока ефективност за по-дълго време. Филтриращата система връща чистия въздух обратно в мотора, осигурявайки висока скорост на въздуха и по-дълготрайна ефективност.

2 в 1 означава, че тя може да бъде използвана като вертикална прахосмукачка или като ръчна прахосмукачка, която може да се използва за по-малки почиствания или за труднодостъпни места. 15.76 kWh/година е ниска консумация на енергия, която означава, че това е една от най-ефективните вертикални прахосмукачки на пазара.

Този уред е 21.6 V батерия, която осигурява мощен и дълготраен заряд, гарантиращ по-дълга работа на прахосмукачката. Четка с LED е удобна функция, която осигурява по-добра видимост и по-лесно почистване на труднодостъпни места, особено при работа в по-тъмни зони.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачкиНай-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Philips FC6725/01: Мнение за продукта

Philips FC6725/01 е надежден и висококачествен избор за всеки, който търси ефективен начин да почисти дома си. Тя е лесна за употреба и много ефективна, като същевременно е създадена да издържа на дълги периоди на употреба. Ако търсите качествен и удобен начин да почистите дома си, тогава Philips FC6725/01 е определено един от най-добрите избори на пазара.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo