Ревю на Philips FC6718/01

Philips FC6718/01

Вертикалните прахосмукачки са станали все по-популярни в последно време, тъй като осигуряват по-голяма мобилност и удобство при почистването на дома. В този контекст, Philips FC6718/01 е един от най-новите модели на пазара, който се отличава с мощност, ефективност и улеснената си употреба.

Philips FC6718/01

Виж цената за днес

Philips FC6718/01: Характеристики, функции и технологии

Един от най-големите предимства е автономността на батерията, която може да достигне до 40 минути. Това означава, че можете да почистите голяма част от дома си без да трябва да зареждате батерията му.

Накрайникът за засмукване на 180° е разработен така, че да може да събира до 98% от праха и замърсяванията върху всички видове подови настилки, дори и на трудно достъпни места. Независимо от типа на мръсотията, двата режима на скоростта на прахосмукачката позволяват ефективно почистване на всички видове подови настилки.

Philips SpeedPro Aqua FC6718/01 е създадена да почиства не само суха, но и мокра мръсотия. Уникалната система за сухо и мокро почистване помага за премахване на до 99% от бактериите само с едно движение. Контролираното подаване на вода поддържа оптимална влажност при всички твърди подове по време на чистенето. Подложките от микрофибър могат да се перат на ръка или в пералня. За по-трудно засмукване на мръсотията, Philips FC6718/01 разполага с режим AquaBoost. Този режим позволява по-бързо и ефективно почистване на по-упорита мръсотия.

Моторът PowerBlade е разработен за висока скорост на въздуха, за да осигури мощно, прецизно засмукване на мръсотията. Технологията PowerCyclone 7 незабавно отделя праха от въздуха, за да поддържа висока ефективност за по-дълго време.

Вградена четка: Притежава вградена четка, която може да почисти меки мебели и килими, както и да почисти по-труднодостъпни места. Аксесоар за засмукване на тесни места: В комплекта има и аксесоар за засмукване на тесни места, който позволява да почистите труднодостъпни места като ъгли и между мебелите.

Една от най-големите предимства е уникалната разработка на контейнера за прах. Този контейнер се премахва лесно и се изпразва хигиенично, без да образува облаци от прах. Това е особено важно за хора, които страдат от алергии или други респираторни проблеми, тъй като избягват контакта с праха.

Philips FC6718/01 е оборудвана с филтрираща система, която улавя до 99% от цветния прах и плесените. Този филтър е миещ се, което позволява неговото почистване и повторна употреба. Миещият се филтър не само подобрява качеството на въздуха, но и поддържа висока скорост на въздуха за по-дълго време, което води до по-дълготрайна ефективност на прахосмукачката.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачкиНай-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Philips FC6718/01: Мнение за продукта

Philips FC6718/01 е мощна и ефективна вертикална прахосмукачка, която предлага удобство и мобилност при почистване на дома. Със своята висока мощност и високоефективен филтър, този модел може да почисти дори най-труднодостъпните места. Освен това, лесната му употреба и компактен дизайн го правят един от най-добрите избори за всекидневна употреба. Ако търсите качествена и надеждна вертикална прахосмукачка, Philips FC6718/01 определено е стойностната инвестиция, която търсите.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo