Philips Essential Care Airstyler HP8663/00 - Виж цената

Ревю на Philips Essential Care Airstyler HP8663/00

Ревюта Уреди за лична грижа
8.3

Рейтинг

Philips Essential Care Airstyler HP8663/00

Държите ли да изглеждате зашеметяващо и да имате перфектна прическа всеки ден? Омръзна ли ви да прекарвате часове в стилизирането и поддръжката на вашата коса? Вие сте на правилното място! Днес ви представяме електрическа четка за коса Philips Essential Care Airstyler HP8663/00 – с 4 аксесоара, йонизираща функция и множество функции, този уред на Phillips, ще се погрижи за вашата бляскава, мека и перфектно оформена прическа!

Philips Essential Care Airstyler HP8663/00 

Виж цената за днес

Philips Essential Care Airstyler HP8663/00 Review

800 W мощност – мощността от 800W, създава максимално ниво на въздушния поток и изключителна сила на изсушаване. По този начин вие можете да стилизирате косата си изключително, бързо, лесно и ефективно.

38-мм термочетка – четката има голям диаметър от 38мм. Голямата ширина я прави походяща за оформяне на големи къдрици или перфектно пригладени прически.

Тесен концентратор за насочена въздушна струя – въздушният поток се фокусира през отвора към определени зони. Това ви позволява прецизно оформяне на вашата коса, до най-дребният детайл.

Четка с прибиращи се зъбци за лесно къдрене – вие можете да използвате четката, както като уред за изправяне, така и като маша за къдрене. Зъбците на четката се прибират чрез натискане на бутон, така че вие можете лесно да прокарате уреда през косата си, а ефекта от процедурата са прекрасни, перфектно оформени къдрици.

Плоска четка за изправяне – чрез плоска четка за изправяне, прикрепена към дръжката, вие можете да оформяте перфектно изправена, естествено изглеждаща коса.

Настройка за хладен въздух  – благодарение на тази настройка, вие можете да изсушавате косата си при ниска температура, като по този начин тя е максимално предпазена. Този тип третиране е подходящо за фина, суха или увредена коса.

Виж още: Ревю на Philips Style Care HP8668/00

Дизайн

Четката е с модерен дизайн. Решен в комбинация от бяло и златисто, тя ще се превърне в перфектен козметичен аксесоар за всяка дама.

Характеристики

Четката разполага с удобни и практични размери, което я прави леснопреносима – вие можете да вземете уреда навсякъде със себе си, без да се притеснявате, че ще заема много място от вашия багаж! Тя е подходяща за употреба както върху суха, така и върху влажна коса. Четката е изключително ефективна при своята работа – с мощност от 800W, захранващо напрежение 240V и 3 нива на температура – тя гарантирано ще стилизира максимално ефективно вашата коса. Освен мощна при своята работа, четката разполага и с много допълнителни функции, оптимизиращи нейната работа. Те са: Йонизация, Студен въздух, Сменяеми приставки. Тези функции, подпомагат ефективната работа на вашия уред. Йонизацията предпазва вашата коса, като я прави мека, гладка и бляскава.

Нашето мнение за продукта

Независимо дали искате нежни къдрици или перфектно изправена коса – новата електрическа четка за коса Philips Essential Care Airstyler HP8663/00 ще се погрижи за вашата перфектна визия. С множеството си функции и различни приставки, тя ще ви позволи да оформите своята прическа в домашни условия, без да се налага да прекарвате часове във фризьорските салони и да отделяте големи суми пари за нейната силизация.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password