Philips EP5361/10 - Виж цената

Ревю на Philips EP5361/10

Еспресо машини Ревюта
9.7

Рейтинг

Philips EP5361/10

Кафеавтомат Philips EP5361/10 е ново предложение на пазара, което ще ви осигури ароматно кафе във всичките му форми. Независимо дали обичате чаша горчиво кафе сутрин или предпочитате капучино с пухкава млечна пяна, уреда ще ви приготви желаното от вас кафе с ненадминат аромат и вкус.

Philips EP5361/10Виж цената за днес

Функции

5 напитки – независимо дали обичате силно черно кафе или по-лек вариант с мляко и пяна, вашият кафеавтомат ще ги приготви бързо, лесно и качествено.

100% керамични мелници – Вкусът на вашето кафе е винаги максимален, благодарение на 100% керамични мелници, които смилат вашето кафе с максимална прецизност.

Aroma Seal – функцията запазва аромата и качеството на кафените зърна за по-дълъг период от време.

Котел с бързо загряване – този котел ви осигурява кафе и капучино, винаги приготвени на идеалната за тях температура.

Персонализирайте кафето си – благодарение на тази опцията можете да настроите кафеавтомата за направата на любимото ви кафе и да запаметите настройките, за да правите всеки път любимата си напитка само с едно докосване на дисплея.

Функция MEMO – тази функция ви позволява да запаметите дължината на кафето си, така че машината да знае точно как обичате вашето кафе или капучино.

AquaClean – водата, с която вашето кафе се приготвя се пречиства, благодарение на филтъра AquaClean. Индикатор, поставен на кафе машината, ви известява кога вашият филтър трябва да бъде подменен, за да се наслаждавате на максимално пречистено кафе с високо качество.

Виж още: Ревю на Philips EP3510/00

Дизайн, размери и характеристики

Кафеавтомата е с красив и изтънчен дизайн. Решена в стилен бял цвят с елементи в черно и инокс, уреда ще пасне перфектно във всяка стилна кухня. Размерите на уреда са: 21.5 х 33 х 42.9см (ШхДхВ).

С висока мощност от 1850W, налягане на помпата 15 bar, капацитет на водния резервоар от 1.8л, капацитет на отделението за кафе от 250гр и капацитет на контейнера за мляко от 0,5л – този кафеавтомат е събрал в себе си всички необходими функции за приготвянето на висококачествено ароматно кафе. Възможността за избор между 5 различни вариации на кафето, ще ви позволи да се насладите на напитката, точно такава, каквато я обичате. Керамичната мелачка, можете да се насладите на до 20 000 дози кафе, без необходимост от нейната подмяна.

Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Автоматично почистване, Програма за декалцифициране, Температурни настройки, Настройка на количеството кафе, Настройка на градусите на мелене, Мелачка, Програма за капучино. Те гарантират оптималната и високоефективна работа на уреда, както и неговото лесно изолзване. Типа напитки, които можете да приготвите със Philips EP5361/10 са: Кафе, Еспресо, Капучино, Лате макиато, Горещо мляко, Гореща вода, Кафе, Американо. Независимо дали обичате силно, черно кафе или по-леки вкусове с мляко и пухкава млечна пяна, уреда ще го приготви оптимално добре.

В заключение

Насладете се на перфектната чаша еспресо или на капучино с пухкава млечна пяна, благодарение на кафеавтомат Philips EP5361/10. С множеството си функции, настройки и високоефективна работа, уреда ще ви позволи да приготвите любимата си напитка точно такава каквато я обичате.

Виж цената за днес

9.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password