Philips EP3550/00 - Виж цената

Ревю на Philips EP3550/00

Еспресо машини Ревюта
8.7

Рейтинг

Philips EP3550/00

Кафеавтомат Philips EP3550/00 ще ви осигури чаша от любимото ви кафе, винаги когато пожелаете. Независимо дали обичате силно горчиво еспресо или леко капучино с перфектна млечна пяна, Philips EP3550/00 ще ви осигури перфектната чаша кафе, изцяло приготвена с вашите лични предпочитания.

Philips EP3550/00Виж цената за днес

Функции

5 напитки – независимо дали обичате силно черно кафе или по-лек вариант с мляко и пяна, вашият кафеавтомат ще ги приготви бързо, лесно и качествено.

AquaClean – водата, с която вашето кафе се приготвя се пречиства, благодарение на филтъра AquaClean. Индикатор, поставен на кафе машината, ви известява кога вашият филтър трябва да бъде подменен, за да се наслаждавате на максимално пречистено кафе с високо качество.

Вградена кана за мляко – наслаждавайте се на любимото си капучино с пухкава млечна пяна, благодарение на вградената кана за мляко. Независимо дали искате гъсто капучино или мляко на пяна, уреда ще направи напитката ви за секунди, без да се разплискване на млякото.

Виж още: Ревю на Philips EP5361/10

Дизайн, размери и характеристики

Кафеавтомата е с красив и изтънчен дизайн. Решена в класически черен цвят с елементи в сребристо и интегриран интуитивен контрол в предната част на уреда, Philips EP3550/00 ще пасне във всяка стилна и изискана кухня. Размерите на уреда са: 21.5 х 33 х 42.9см (ШхДхВ).

С висока мощност от 1850W, налягане на помпата 15 bar, капацитет на водния резервоар от 1.8л, капацитет на отделението за кафе от 250гр и капацитет на контейнера за мляко от 0,5л – този кафеавтомат е събрал в себе си всички необходими функции за приготвянето на висококачествено ароматно кафе. Възможността за избор между 5 нива на смилане на кафето, 3 нива на температурата и 5 различни вариации на напитката, вие ще можете да приготвите перфектната чаша кафе, изцяло съобразена с вашите лични предпочитания. Керамичната мелачка, можете да се насладите на до 20 000 дози кафе, без необходимост от нейната подмяна.

Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Автоматично почистване, Температурни настройки, Настройка на количеството кафе, Настройка на градусите на мелене. Всяка една от функциите гарантира високоефективната работа на машината и вашия максимален комфорт при нейното използване. Типа напитки, които можете да приготвите със Philips EP3550/00 са: Кафе, Еспресо, Дълго еспресо, Капучино, Гореща вода. Независимо дали обичате силно горчиво еспресо или гъсто капучино с пухкава млечна пяна, кафеавтомата ще приготви желаната от вас напитка със запазени вкус и аромат.

В заключение

Кафеавтомат Philips EP3550/00 е нов уред, изключително ефективен в приготвянето на любимите ви кафе-напитки. С множеството си функции, аксесоари и модерни технологии, машината ще приготви любимото ви кафе за броени секунди, а за вас ще остане само удоволствието от неговата консумация.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password