Philips EP3510/00 - Виж цената

Ревю на Philips EP3510/00

Еспресо машини Ревюта
9.3

Рейтинг

Philips EP3510/00

Philips EP3510/00 е нов, мощен и много ефективен кафеавтомат, който благодарение на множеството си функции и интегрирани модерни технологии, ще пригови любимото ви кафе бързо, лесно и качествено.

Philips EP3510/00Виж цената за днес

Функции

100% керамични мелници – Вкусът на вашето кафе е винаги максимален, благодарение на 100% керамични мелници, които смилат вашето кафе с максимална прецизност.

4 напитки – независимо дали обичате силно черно кафе или по-лек вариант с мляко и пяна, вашият кафеавтомат ще ги приготви бързо, лесно и качествено.

Регулируем улей за кафе – струята за кафе е подходяща за всяка чаша, като предотвратява разливането и охлаждането на кафето при наливането му в чашата. По този начин, кафето винаги ще бъде готово за консумиране на точната температура.

Персонализирайте кафето си – благодарение на тази опцията можете да настроите кафеавтомата за направата на любимото ви кафе и да запаметите настройките, за да правите всеки път любимата си напитка само с едно докосване на дисплея.

Виж още: Ревю на Delonghi EC820 B

Дизайн, размери и характеристики

Кафеавтомата е с красив и модерен дизайн. Решена в класически черен цвят със сребристи акценти, тя ще пасне във всяка стилна и модерно обзаведена кухня. Размерите на уреда са: 22.5 х 33 х 42.9см (ШхДхВ).

С висока мощност, налягане на помпата 15 bar, капацитет на водния резервоар от 1.8л и капацитет на отделението за кафе от 250гр., този кафеавтомат, гарантирано ще работи с висока ефективност и качество при приготвянето на вашето любимо кафе. Възможността за избор между 4 различни вариации на кафето, ще ви позволи да се насладите на напитката, точно такава, каквато я обичате. Керамичната мелачка, можете да се насладите на до 15 000 дози кафе, без необходимост от нейната подмяна.

Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Програма за спестяване на енергията, Температурни настройки, Настройка на количеството кафе, Настройка на градусите на мелене, Мелачка, Подвижен воден резервоар, Система за запаметяване, Програма за капучино. Те гарантират оптималната и високоефективна работа на уреда, както и неговото лесно изолзване. Типа напитки, които можете да приготвите със Philips EP3510/00 са: Кафе, Еспресо, Капучино. Независимо дали обичате силно, черно кафе или по-леки вкусове с мляко и пухкава млечна пяна, уреда ще го приготви оптимално добре.

В заключение

Вземете вашата перфектна чаша еспресо, благодарение 100% керамични мелнички и лесно изберете силата, температурата и дължината на напитката чрез интуитивния дисплей. Вашето горещо мляко е точно толкова плътно, колкото го обичате, благодарение на класическата приставка за млечна пяна. Насладете се на кафето във всичките му форми, с помощта на кафеавтомат Philips EP3510/00.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password