Ревю на Philips EP3243/50 LatteGo

Philips EP3243/50 LatteGo

Търсите перфектната кафемашина за приготвяне на вкусно лате, капучино и други? Не търсете повече от кафемашината Philips EP3243/50 LatteGo. Тази кафемашина има всички функции, от които се нуждаете, за да приготвите перфектната чаша кафе – от усъвършенстваната система за разпенване до лесния дизайн с едно докосване.

Philips EP3243/50 LatteGo

Виж цената за днес

Philips EP3243/50 LatteGo: Характеристики, функции и технологии

Кафемашината Philips EP3243/50 LatteGo е идеалната машина за любителите на кафето, които искат да се насладят на различни кафе напитки с натискането на един бутон. Тя може да приготвя еспресо, капучино, лате макиато, гореща вода и кафе американо. Интуитивното управление на машината улеснява избора и персонализирането на желаната напитка. LatteGo разполага и с пенообразувател за мляко за луксозен завършек на любимите ви напитки. Със своя елегантен дизайн кафемашината е чудесно допълнение към всяка кухня и със сигурност ще задоволи и най-претенциозния ценител на кафето.

Кафемашината идеалният избор за любителите на кафе, които търсят отлична чаша кафе всеки път. Снабдена със системата Aroma Extract, която интелигентно балансира температурата на варене и извличането на аромата, като поддържа температурата на водата между 90 и 98°C, тази кафемашина също така регулира скоростта на водната струя, за да се насладите на перфектната чаша кафе. С кафемашината Philips EP3243/50 LatteGo можете да се наслаждавате на вкусно кафе всеки път.

С помпа с налягане 15 бара можете да се наслаждавате на напитки с качество на кафене в уюта на собствения си дом.  Мощността от 1500 W гарантира, че бързо се загрява до оптимална температура, така че можете да се насладите на напитката си бързо и лесно. С функцията за автоматично капучино, ви позволява да приготвяте капучино в стил бариста с лекота, благодарение на включената кана за мляко.

Кафемашината е снабдена с каничка за мляко, така че можете лесно да приготвяте перфектното капучино. Насладете се на прясно смляно кафе с керамичната мелничка в кафемашината Philips EP3243/50 LatteGo. Филтърът AquaClean в кафемашината Philips EP3243/50 LatteGo дава възможност да се насладите на до 5000 чаши без отстраняване на котлен камък. Интуитивният сензорен екран улеснява избора на напитка само с няколко докосвания на кафемашината Philips EP3243/50 LatteGo.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Philips EP3243/50 LatteGo: Мнение за продукта

Кафемашината Philips EP3243/50 LatteGo е чудесен избор за всеки, който търси лесна за използване машина, която прави уникално лате и капучино. Със своята усъвършенствана система за разпенване и дизайн с едно докосване тази машина е идеална за всеки любител на кафето. Така че, ако сте на пазара за нова кафемашина, Philips EP3243/50 LatteGo определено си заслужава да бъде разгледана!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo