Ревю на Philips EP3221/40

Philips EP3221/40

Кафеавтомат Philips EP3221/40 е иновативна кафе-машина, която е подходяща както за дома, така и за офиса. С множество функции, висококачествена изработка и специални технологии, този уред ще ви позволи да се насладите на любимата си кофеинова напитка – силно еспресо или лате с вкусна млечна пяна – всичко това е възможно с новия кафеавтомат на Philips.

Philips EP3221/40Виж цената за днес

Общи хакартеристики

EP3221 / 40 изглежда страхотно и определено е първокласен продукт. Има елегантен дизайн и здрава конструкция, изработена от най-качествените материали. Лъскавото черно в комбинация със сребърните елементи (сребро) му придава много красив външен вид. Определено се вписва във всяка кухня, независимо колко класическа или модерна е. Размерите му от 24.6х37.1х43.3 (ШхДхВ), го правят компактен и удобен както за домашна употреба, така и за поставянето му в офис-пространство.

Контролният панел е сензорен и лесен за използване, като всяка команда е много интуитивно позиционирана. От гледна точка на поддръжката централното тяло и другите отделящи се компоненти могат лесно да се изплакват в крана или дори да се почистват в съдомиялната машина.Керамичните мелачки предлагат възможността за 12 нива на смилане на кафето, така че да получите вкуса и аромата, които обичате. Също така, кафеавтомата е оборудват с 3 температурни нива, чрез които можете да приготвите 4 различни вида напитки, а именно: Кафе, Еспресо, Дълго еспресо, Кафе Американо или Гореща вода за чай и др.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Функции и спецификации

Функцията Aroma Seal има ролята да защитава кафените зърна за по-дълги периоди от време, без те да губят своите свойства или първоначален вкус. Също така, филтърът е тип Aqua Clean и осигурява до 5000 чаши кафе без отстраняване на котлен камък. Водата винаги ще се поддържа чиста и пречистена, за да усъвършенства вкуса и аромата на кафето, което пиете. Уреда разполага с множество допълнителни функции като: Система против хлъзгане, Части подходящи за съдомиялна, Подвижен съд за мазнина / течности, Програма за спестяване на енергията, Програма за декалцифициране, Температурни настройки, Настройка на количеството кафе, Настройка на градусите на мелене, Регулиране на височината на дюзата за кафе, Мелачка, Филтриране на водата, Настройка за нивото на кафе, Лента за тестване на твърдостта на водата, Мерителна лъжица, Филтър AquaClean и Тръба за смазване. Капацитеът от 275гр на отделението за кафе, позволява да приготвите до 20 чаши от любимата ви кафе-напитка, без нуждата от допълнително презареждане. Освен това налягането от 15 бара, позволява да се насладите максимално на запазения аромат на напитката.

Заключение 

Нов, модерен и многофункционален, това е новият кафеавтомат Philips EP3221/40. С множеството си функции, различни нива на смилане и нагряване, вие ще можете да се насладите на вкусна чаша от любимата ви кофеинова напитка, точно такава, каквато я обичате.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo