Ревю на Philips EP2231/40

Philips EP2231/40

С тази универсална еспресо машина от Philips можете да приготвите вкусно еспресо, кафе или капучино с едно натискане на бутон. Благодарение на системата за мляко LatteGo, можете да осигурите на кафето си мек слой млечна пяна. Интуитивният сензорен дисплей е лесен за използване. Избирате любимото си кафе, като използвате трите различни настройки, които ви позволяват да коригирате предпочитанията си. Philips 2200 съдържа 100% керамични мелнички за дълъг живот. Това ви позволява да приготвите 20 000 чаши кафе с най-добро качество. Ако имате нужда от нова кафе машина, която да приготвя любимата ви кофеинова напитка, то Philips EP2231/40 е точният избор за вас!

Philips EP2231/40Виж цената за днес

Функции

My Coffee Choice – тази функция ви дава възможността да регулирате силата на кафето чрез 3 персонализирани настройки.

LatteGo – системата за мляко е съставена от само 2 части, които могат да се почистват лесно и бързо както под течаща вода, така и в съдомиялна.

Дизайн и размери

Кафеавтомата е със стилен, модерен дизайн, решен в класически черен цвят. В предната му част има поставени контролни бутони, както и чаша за разпенване на мляко. Размерите на уреда са: 24.6х37.1х43.3см (ШхДхВ), което я прави подходяща както за големи, така и за малки и практични кухни. С кафеавтомат Philips EP2231/40, можете да избирате между 3 вида кафе, 12 нива на смилане на кафето и 3 концентрации на напитката.

Тъй като можете да зададете силата на кафето, можете да направите напълно персонализирана чаша кафе. Устройството помни любимото ви кафе, така че трябва само да натиснете старт. Температурата на кафето е добра и разпенването на мляко също работи много добре. Еспресо машината се доставя с ясен наръчник, който стъпка по стъпка обяснява как да настроите и почистите машината. Самата машина за кафе показва кога, например, резервоарът за вода е почти празен или кога е време да изпразните тавата за капки.

Този продукт се предлага в 2 варианта: Philips EP2231/40 – цвят черен и Philips EP2235/40 – цвят сребрист.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Технически спецификации

Philips EP2231/40 е с капацитет на водния резервоар от 1.8л. и капацитет на отделението за кафе от 275г., вие гарантирано ще можете да се насладите на много чаши кафе, преди нуждата от презареждане на машината. Мощността от 1850 W и налягане на помпата от 15 bar, гарантира ефективността на вашия нов домашен електроуред.

В заключение

Еспресо машината Philips ви дава възможността да се насладите на идеалната си чаша кафе по всяко време на деня. За секунди можете да приготвите вкусно еспресо, американо или капучино, спрямо личните ви предпочитания, с идеалната температура. Насладете се на вкусна, гореща чаша ароматно кафе с новия кафеавтомат Philips EP2231/40.

Виж цената за днес

3.7/5 - (7 votes)
Review-bg.com
Logo