Ревю на Philips EP2220/10

Philips EP2220/10

Обичате ароматът на кафе рано сутрин? Денят ви не би започнал пълноценно без една голяма ободряваща чаша с кафе? Ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим кафеавтомат Philips EP2220/10 с множество функции, който ще бъде вашият верен помощник в приготвянето на любимата ви напитка, за един по-свеж и бодър старт на деня.

Philips EP2220/10Виж цената за днес

Функции

AquaClean – водата, с която вашето кафе се приготвя се пречиства, благодарение на филтъра AquaClean. Индикатор, поставен на кафе машината, ви известява кога вашият филтър трябва да бъде подменен, за да се наслаждавате на максимално пречистено кафе с високо качество.

12-степенното регулиране на мелачките – можете да избирате от 12 опции за смилането на кафето. По този начин от кафе на зърна можете да получите както перфектно фино смляно кафе, така и по-едро, грубо смилане, в зависимост от вашите лични предпочитания.

My Coffee Choice – регулирате лесно и бързо силата и количеството на напитката, само с едно натискане на бутона.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Дизайн, размери и характеристики

Кафеавтомата е с красив и изтънчен дизайн. Решена в класически черен цвят и интегриран интуитивен контрол в предната част на уреда, Philips EP2220/10 ще пасне във всяка стилна и изискана кухня. Размерите на уреда са: 24.6 х 37.1 х 43.3см (ШхДхВ).

С висока мощност, налягане на помпата 15 bar, капацитет на водния резервоар от 1.8л, капацитет на отделението за кафе от 275гр – този кафеавтомат е събрал в себе си всички необходими функции за приготвянето на висококачествено ароматно кафе. Възможността за избор между 12 нива на смилане на кафето, 3 нива на температурата и 2 различни вариации на напитката, вие ще можете да приготвите перфектната чаша кафе, изцяло съобразена с вашите лични предпочитания. Керамичната мелачка, можете да се насладите на до 20 000 дози кафе, без необходимост от нейната подмяна.

Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Система против хлъзгане, Части подходящи за съдомиялна, Автоматично почистване, Подвижен съд за мазнина / течности, Програма за спестяване на енергията, Програма за декалцифициране, Температурни настройки, Настройка на количеството кафе, Настройка на градусите на мелене, Регулиране на височината на дюзата за кафе, Мелачка, Филтриране на водата, Настройка за нивото на кафе. Всяка една от функциите гарантира високоефективната работа на машината и вашия максимален комфорт при нейното използване. Типа напитки, които можете да приготвите със Philips EP2220/10 са: Кафе, Еспресо, Гореща вода. Независимо дали обичате силно горчиво еспресо или гъсто капучино с пухкава млечна пяна, кафеавтомата ще приготви желаната от вас напитка със запазени вкус и аромат

В заключение

Благодарение на бързата и ефективна работа на този продукт, кафеавтомат Philips EP2220/10 е подходящ уред и за офиси, където има необходимост от бързо и ефективно приготвяне на по-големи количества от тонизиращата напитка. Започнете деня си с чаша горещо кафе, независимо къде се намирате, за едно по-пълноценно и продуктивно ежедневие.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo