Philips BHD176/00 - Виж цената

Ревю на Philips BHD176/00

Ревюта Уреди за лична грижа
8

Рейтинг

Philips BHD176/00

Държите ли да изглеждате зашеметяващо и да имате перфектна прическа всеки ден? Омръзна ли ви да прекарвате часове в стилизирането и поддръжката на вашата коса? Вие сте на правилното място! Днес ви представяме сешоар Philips BHD176/00 – с 3 степени на температура, йонизираща функция и допълнителни аксесоари, този уред на Phillips, ще се погрижи за вашата бляскава и мека коса!

Philips BHD176/00Виж цената за днес

Philips BHD176/00 Review

AC мотор – този мотор, достига скорост на въздуха до 95км/ч за изключително бързи резултати. Изсушете косата си за броени минути и изглеждайте винаги перфектно!

Йонизация – благодарение на йоните, които излъчва сешоара, няма опасност вашата коса да бъде увредена, дори при ежедневно третиране със сешоара. Отрицателните йони предпазват косъма от топлия въздушен поток и косата ви остава мека и блестяща.

ThermoProtect – тази функция ви дава възможността да изберете оптималната температура за изсушаването на вашата коса, според това към кой тип спада, като същевременно предпазва уреда от прегряване. Постигате зашеметяващи резултати дори при по-ниска температува на сушене, а същевременно предпазвате косата си от увреждания!

6 настройки – благодарение на 6-те различни настройки на скороста и температурата на вашия нов сешоар, вие можете да се погрижите за прическата си точно с интензивността, с която желаете. Независимо дали искате суха коса за броени минути след баня или имате нужда от лека стилизация, този уред ще ви предостави възможността за всичко това.

Студен въздух – перфектна функция както за летните горещини, така и за тези от вас, които предпочитат да изсушават косата си с по-ниска температура.

7-мм накрайник – благодарение на прецизния, 7-милиметров накрайник, вие можете да оформите косата си перфектно до най-малкият кичур за една стилна и модерна визия през целия ден!

Виж още: Ревю на Сешоар Remington AC9096

Дизайн

Уреда е с модерен дизайн. Решен в комбинация от лилаво и черно, той ще се превърне в перфектен козметичен аксесоар за всяка дама. Плавните контури и издълженият му силует, придават елегантност и модерност на уреда!

Характеристики

Сешоарът разполага с 2 скорости на струята на изходния въздух. По-силната е предназначена за мокра коса, а по-слабата за леко подсушаване на влажна коса. Възможността за избор между 3 нива на температура е изключително улесняваща за тези от вас, които предпочитат да избягват високотоплинна обработка на своята коса. Освен това, сешоарът разполага с няколко модерни функции – Йонизация, Студен въздух, Държач за окачване. Уреда идва в комплект с дифузер, така че да можете да оформяте косата си в модерни небрежни къдрици за минути! Мощността му от 2200W, гарантира неговата високо ефективна работа. Уредът е подходящ както за домашна, така и за професионална употреба за постигането на най-високи резултати!

Нашето мнение за продукта

Подарете си неустоима визия с новия сешоар Philips BHD176/00! Той ще изсуши косата ви за броени минути, като ще я запази мека и бляскава и ще я предпази от увреждания! Изглеждайте безупречно и се радвайте на красива и същевременно здрава коса всеки ден!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password