Philips Azur FreeMotion GC4595/40 - Виж цената

Ревю на Philips Azur FreeMotion GC4595/40

Ревюта Ютии
9

Рейтинг

Philips Azur FreeMotion GC4595/40

Ако искате да имате верен помощник в борбата с упоритите гънки по вашите дрехи – току що го открихте! Ютия без кабел Philips Azur FreeMotion GC4595/40 е нова, със стилен дизайн и множество функции, като ще ви осигури лекота и бързина по време да гладенето на вашите любими облекла. Безкабелната и работа ви позволява да гладите дрехите си навсякъде във вашия дом, без необходимостта от контакт в близост до вас. Подарете си удобство и ефективност с новата ютия от Philips.

 

Виж цената за днес

Philips Azur FreeMotion GC4595/40 Review

Безкабелна работа – ютиите без кабел дават голяма свобода на движение при гладене. Можете да гладите във всяка посока и дори не е нужно да сте в близост до контакт! Насладете се на свободата да гладите където и както пожелаете!

Интелигентен индикатор – благодарение на светлинния индикатор вие знаете точно кога ютията ви има нужда от презареждане! Когато светлината е синя, вашата ютия е готова за използване; Когато светлината е в кехлибарен цвят, това означава, че е време да презаредите вашия уред.

Парен удар до 180 градуса – парата с температура до 180 градуса ви помага да се справите дори с най-труднообработваемите гънки на твърдите материи. По този начин гладенето е безупречно и същевременно лесно и бързо.

Пара без прекъсване до 40 г/мин. – парата без прекъсване с температура от 40гр/мин, осигурява лесното и бързо гладене на всички гънки по вашите облекла.

T-ionicGlide повърхност – повърността е една от най-добрите на пазара. Тя разполага с покритие против надраскване, равномерно разпределени отвори и вграден слой титанов оксид. По този начин приплъзването на ютията е изключително лесно и удобно при гладене.

Виж още: Ревю на Ютия Bosch Sensixx’x TDA3026010

Philips Azur FreeMotion GC4595/40

Дизайн

Дизайнът на ютията е изключително свеж. Решена в комбинация от червено и бяло, тя би паснала във всяко домакинство, дори когато я съхранявате на видно място. В горната си част има отвор за вода, както и 2 бутона за регулация на парата, а контролният бутон, чрез който избирате различни опции за гладете, се намира в долната част на уреда.

Характеристики и функции

Ютията разполага с удобни и практични размери и е с тегло от едва 1.5кг. Това я прави лесна и удобна за съхранение, дори когато не разполагате с много пространство у дома. Мощността и от 2600W прави нейната ефективност изключително висока, а безкабелната и работа позволява да гладите вашите дрехи, където пожелаете, без необходимостта от контакт близо до вас. Освен с перфектни технически характеристики, ютията разполага и с множество функции. Количеството пара от 40гр/мин и парната струя 180гр/мин осигуряват лесното гладене дори на материи, които са по-твърди и по-трудноподатливи на третиране. Някои от другите функции, с които разполага уреда са: Вертикално гладене, Противокапкова система, Автоматично изключване, Функция спрей, Пулверизатор. Тези функции осигуряват както качествената, така и сигурната работа на вашата нова ютия. Насладете се на безупречна визия с новия уред от Philips.

Нашето мнение за продукта

Ютията без кабел Philips Azur FreeMotion GC4595/40 ще ви осигури лесното и бързо гладене на дори най-упоритите гънки на вашите дрехи. Тя се справя успешно както фините и меки материи, така и с текстилните изделия от по-твърди и труднообработваеми материи. Освен това, ютията е с модерен дизайн и множество функции, които спомагат за лесната и и удобна употреба. Подарете си верен помощник в поддръжката на вашите облекла.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password