Ревю на Philips Airfryer XXL HD9650/90

Philips Airfryer XXL HD9650/90

В наши дни, когато времето и здравословното хранене са от съществено значение, фритюрникът Philips Airfryer XXL HD9650/90 се явява като идеалното решение за бързо и здравословно готвене. Този иновативен уред използва технологията на горещия въздух и малко количество мазнина, за да приготви храната, като запазва вкуса и текстурата на традиционно фритюрено ястие. В това ревю ще разгледаме основните характеристики на Philips Airfryer XXL HD9650/90 и ще предоставим заключителни мнения относно предимствата и недостатъците на уреда.

Philips Airfryer XXL HD9650/90

Виж цената за днес

Philips Airfryer XXL HD9650/90: Характеристики, функции и технологии

Philips Airfryer XXL HD9650/90 е иновативен уред, който предлага здравословно готвене с малко или без никакво олио, благодарение на Twin TurboStar технологията. Тази технология елиминира мазнините от храните и осигурява хрупкави резултати, подобни на традиционните пържени продукти на маслена баня, но с 90% по-малко мазнини.

Уредът има капацитет от 7.3 литра и може да сготви до 1.4 кг храна, което го прави подходящ за семейства с голям размер. Philips Airfryer XXL HD9650/90 е най-мощният фритюрник на Philips, което осигурява по-бързи резултати при готвене. Можете да изпържите, изпечете, гриловайте, запечете и дори претоплете храната с този уред.

Цифровият дисплей на уреда предлага 5 предварително зададени програми за готвене, които улесняват процеса на приготвяне на разнообразни ястия. Фритюрникът разполага с режим за запазване на топлината, което ви позволява да сервирате храната, когато пожелаете.

Кошницата с бързо почистване и незалепваща мрежа се почиства за максимум 90 секунди, което улеснява процеса на поддръжка на уреда. Всички подвижни компоненти могат да се мият в съдомиялна машина, което спестява време и усилия.

Philips Airfryer XXL HD9650/90 има мощност от 2225 W и е захранван от мрежово захранване. Корпусът на уреда е изработен от пластмаса, което го прави лек и лесен за пренасяне.  Фритюрникът е с размери 43.3 cm дължина, 32.1 cm ширина и 31.5 cm височина, като тежи 8 кг. Цветът на уреда е черен, което го прави подходящ за всяка кухня.

Виж още: Най-добрите фритюрници с горещ въздух

Philips Airfryer XXL HD9650/90: Мнение за продукта

След като разгледахме характеристиките и функциите на Philips Airfryer XXL HD9650/90, можем да заключим, че този уред предлага бързо и здравословно решение за приготвяне на разнообразни ястия. Технологията на горещия въздух и малкото количество мазнина, което изисква, правят уреда подходящ за тези, които търсят алтернатива на традиционното фритюрено готвене. Някои от недостатъците включват възможността за неравномерно готвене и високата цена, но тези фактори могат да бъдат компенсирани от предимствата, които уредът предлага. В крайна сметка, Philips Airfryer XXL HD9650/90 е инвестиция, която ще ви помогне да наслаждавате на вкусни и здравословни ястия в уюта на дома си.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo