Ревю на Philips Airfryer HD9216/80

Philips Airfryer HD9216/80

Фритюрник Philips Airfryer HD9216/80 Daily Collection е иновативен уред, който ви позволява да приготвяте любимите ви храни – от хрупкави пържени картофки, през различни меса и зеленчуци – бързо, лесно и без нуждата от добавена мазнина. Това прави храната освен вкусна, така и много полезна. Просто трябва да поставите желаните хранителни продукти в уреда, а той ще ги приготви за броени минути като ще запази максимално техните вкусови и хранителни качества.

Philips Airfryer HD9216/80Виж цената за днес

Функции

Технология Rapid Air – благодарение на тази технология, фритюрникът циркулира горещ въздух около кошницата, като това ви предоставя възможността да готвите изцяло без мазнини.

Многостранно готвене – иновативният фритюрник на Philips ви позволява не само да пържите, а дори да готвите и печете любимите си храни.

Контрол на времето – таймерът ви позволява да зададете време за готвене до 30 минути, а приключването на процеса се сигнализира чрез звуков сигнал.

Контрол на температурата – възможността за задаване на температурата ви позволява да готвите вашите ястия на до 200градуса. По този начин можете сами да изберете оптимално подходяща температура за приготвянето на вашето ястие.

Подходящ за съдомиялна – след като приключите с процеса на готвене, можете да поставите всички сваляеми части на уреда директно в съдомиялната – по този начин неговата поддръжка е изключително лесна и не отнема от времето ви.

Виж още: Най-добрите уреди за готвене на пара

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на уреда е модерен – решен в класически бял цвят с изчистени линии, той може да бъден поставен във всяка кухня, като гарантирано ще пасне както на нейния интериор, така и няма да заема много от наличното ви пространство върху кухненския плот. Размерите на уреда са: 28.7 х 31.5 х 38.4см (ДхШхВ).

С мощност от 1425 W, температурен спектър на потока от 0 до 200 ºC и капацитет 0.8кг., този фритюрник ще приготви всяка желана от вас храна бързо, лесно и изключително здравослновно. Възможността да готвите без добавена мазнина, прави храната едновременно вкусна, но и полезна. Множеството функции, с които е оборудван уреда като Автоматично изключване, Светещ индикатор, Антихлъзгаща се основа, Таймер, Подходящ за съдомиялна и Система за съхранение на кабела, осигуряват както неговата висока ефективност, така и максимална стабилност и дълъг експлоатационен период. Възможността за почистване в съдомиялна, ви позволява лесната поддръжка на уреда, а антихлъзгащата се основа, осигурява неговата стабилност – без опасност да се хлъзга върху кухненския плот, когато работите с него.

В заключение

Нов, иновативен и с множество функции – фритюрник Philips Airfryer HD9216/80 Daily Collection ще се погрижи за здравословното приготвяне на вашите любими храни, а за вас ще остане само насладата от тяхното консумиране.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo