Ревю на Philips 70PUS8545/12

Philips 70PUS8545/12

Тази Android Television е всестранна. Той не само се предлага с 3-странен Ambilight за завладяващо гледане, но също така разполага с най-новите технологии за изображения и звук. Доверете се на качественото Dolby Vision и звука на Dolby Atmos.

Philips 70PUS8545/12Виж цената за днес

Функции

Android – операционната система от вашия смартфон, вече е налична и на вашия телевизор. Сърфирате в приложения, игри и социални мрежи, директно на огромният 164-сантиметров екран.

Достъп до YouTube, Netflix и HBOGo – достъпът до трите най-големи канала за видео споделяне, ще ви дадат възможност да се насладите на любимите си филми, сериали и пр.

Mirroring – тази функция дублира екрана на вашия телефон, директно върху 50-инчовият дисплей на вашия телевизор.

Основни характеристики и дизайн

Благодарение на 3-страничния Ambilight на 4K телевизора ще получите по-завладяващо изживяване. Насладете се на изчерпателна картина и по-малко умора на очите. Интелигентните светодиоди около ръба на телевизора реагират на екранното действие и излъчват завладяващ блясък, който просто пленява. Красивият сребрист цвят и размерите му от 1581 x 912.4 x 312.2 мм със стойка и 1581 x 894 x 86.1 мм без стойка, го правят удобен за поставяне в по-големи пространства. Освен това той е съвместим със стойка VESA 400×200 за директен монтаж на стена.

Видео характеристики

Насладете се на висок контраст, живи цветове и отчетлив диалог. Philips P5 предоставя картина, блестяща като съдържанието, което обичате. Детайлите имат забележимо по-голяма дълбочина. Цветовете са живи, докато тоновете на кожата изглеждат естествени. Контрастът е толкова отчетлив, че ще усетите всеки детайл. Движението е идеално плавно. Всичко това благодарение на допълнителните технологии като HDR 10+, HLG, Dolby Vision които оптимизират картината в реално време. Качеството на изображенията е 4K Ultra HD с резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Насладете се на несравнимо качество върху огромен 176-инчов екран.

Аудио характеристики

Кристално ясната картина, неминуемо трябва да бъде придружена от кристално ясен звук. И производителите от Philips знаят това! Интегрираните 8 технологии оптимизиращи звука в реално време, се грижат да можете да се насладите дори на най-тихите фонови шумове във възпроизвежданотон съдържание. Звука на телевизора се възпроизвежда от 2 вградени високоговорителя с моюност 20W.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Свързаност

Множество възможности за допълнително свързване ще ви позволят да възпроизведете всяко съдържание – снимки, видеа, музика, игри или приложения съхранени на преносима източник на памет? Няма проблем! Телевизорът има портове за всички налични преносими източници на памет, както следва: 1 x Jack 3.5 mm, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI, 2 x USB, 1 x RF, 1 x YpbPr. Искате да сърфирате онлайн или да сдвоите друго устройство с телевизора си? Това е възможно благодарение на съвместимостта с Wi-Fi и Bluetooth.

В заключение

Philips 70PUS8545 / 12 е 4K телевизор с 70-инчов екран, цветен 3-странен Ambilight и гласов контрол. Този телевизор е съвместим с Amazon Alexa и Google Assistant, така че можете също да добавите интелигентния телевизор към вашия интелигентен дом и да го управлявате с гласа си. За да ви позволи да се насладите на реалистични цветове, яснота и пълни детайли, този телевизор работи с HDR технология, а с вградения WiFi можете да се свържете с интернет за нула време. По този начин можете да използвате всички приложения, които Android TV може да предложи. Телевизорът също има сертификат Ziggo и е оборудван с достатъчно връзки за всички ваши преносими устройства. Краката на телевизора се регулират по височина и ширина, така че лесно можете да освободите място за саундбар.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo