Ревю на Philips 70PUS7805/12

Philips 70PUS7805/12

Ако търсите нов смарт телевизор, днешното разнообразие на пазара ще затрудни доста изборът ви. Това е така, защото един модел може да има много добро качество на картината, но пък да е с недостатъчно интелигентни функции. Като цяло много пъти в търсенето си на модел откриваме едно, но ни липсва нещо друго. За щастие обаче, има и модели, които притежават от всичко по-много. Такъв е моделът, който ви представяме днес – телевизора Philips 70PUS7805/12. Той има невероятно 4K Ultra HD качество на картината, притежава голям дисплей, стилен външен вид и е снабден с най-новите иновативни технологии. Като цяло можем да кажем, че Smart телевизорите на марката Philips са на пазара много дълго и имат изградена репутация на едни от най-добрите на пазара.

Philips 70PUS7805/12Виж цената за днес

Philips 70PUS7805/12 Review

Телевизора Philips 70PUS7805/12 се предлага на много добра цена и притежава множество технологии за по-добра работа с него.

HDR технологията – благодарение на нея се произвеждат по-реалистични изображения на екрана. Тя представя детайлите в съдържанието, както в много ярки, така и в много тъмни сцени. Има различни видове HDR стандарти, но най-често се използва HDR10.

Технологията Dolby Atmos – е модерен тип съраунд звук. Тя използва множество високоговорители за създаването на поглъщаща сферична сцена от звук , който създава силна въздействаща наслада в домашни условия.

Операционна система Saphi – това е много бърза операционна система, която прави използването на вашия Smart TV още по-лесно. Наслаждавайте се на кристалното качество на вашият телевизор, променяйте настройките му само с едно кликване на бутона на вашето дистанционно управление. Работете с телевизора си лесно и удобно и си осигурете бърз достъп до някои от най-разпространените приложение, като: Netflix, YouTube и други.

Вградена Alexa – със нея вашият глас е дистанционното ви управление. Можете да накарате Alexa да сменя канали и да управлявате другите Smart устройства, чрез гласови команди.

Галерията на Philips – тази галерия ви позволява да се потопите в свят на забавления, още със свързването на вашия Smart TV към интернет. Тази богата колекция от приложения ще ви накара да се потопите в един нов и забавен ТВ свят.

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изчистен и модерен. Решен в елегантен тъмно сив цвят, той стои много добре във всеки дом, независимо от начина на неговото обзавеждане. Ултратънката му рамка, допринася за още по-красивия му завършек. Всичко това го превръща в произведение на изкуството, което може да допълни всеки един интериорен дизайн.

Основни характеристики

Philips 70PUS7805/12 притежава голям 70‘‘ инчов дисплей с диагонал на дисплея от 178 см. Енергийната му ефективност спада към клас A+, а годишната енергийна консумация на модела достига до 167 kWh. Това прави телевизора много енергоикономичен. Видът на модела е Smart TV с LED технология на дисплея. Той притежава 4К Ultra HD технология, благодарение на която картината е много по-ярка и детайлна, благодарение на по-голямата плътност на пикселите. Операционната система на телевизора е Saphi, която е супер бърза, интуитивна и превръща използването на вашия Philips Smart в истинско удоволствие. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2. Теглото на модела е 32.7 кг /бруто/. При закупуване в кутията си има още и батерии, захранващ кабел, дистанционно управление и инструкции за употреба.

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 178 см и резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Той притежава и допълнителни технологии, оптимизиращи изображенията, като: 1700 PPI, P5 Perfect Picture Engine, SimplyShare, HDR 10+, HLG. В комбинация с невероятното 4K качество, те ви гарантират кристално ясна картина, както и богати, наситени цветове. Всичко това ще ви помогне да се насладите на едно незабравимо кино изживяване у дома.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио

Аудиосистемата на телевизора е стерео. Тя е поддържана от 2 вградени високоговорителя с обща мощност на звука от 20 W. Тази силна мощност, заедно с допълнителните технологии, като: Dolby Bass Enhancement, Dolby Volume Leveler, Clear dialog, Dolby Atmos, 5-лентов еквалайзер, Night mode и AI Sound ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук.

Конектори

Philips 70PUS7805/12 разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Той има Wi-Fi мрежова връзка, която ви позволява да сърфирате в любимите си интернет сайтове. Освен това имате лесен и бърз достъп до любимото ви онлайн пространство. Забавлявайте се сега в най-големите социални мрежи, като Facebook, YouTube, WhatsApp, TikTok и още много други. Разглеждайте снимки, споделяйте видеоклипове или говорете с любимите си онлайн приятели, директно от 70-инчовият екран на вашия красив телевизор. Моделът разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 1 x Jack 3.5 mm 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB.

Нашето мнение за продукта

Ако искате 70 инчов телевизор и сте фен на една от най-престижните марки Philips, тогава нашия модел е най-добрата алтернатива за вас. Philips 70PUS7805/12 е един от най-добрите телевизори, предлагащи се на пазара сега с много високо качество. Той предлага съдържание с ненадминато качество, богати и наситени цветове, дълбок и ясен контраст. Пренесете емоцията от кино салоните във вашия дом и му се насладете максимално с цялото ви семейство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo