Philips 70PUS7304/12 - Виж цената

Ревю на Philips 70PUS7304/12

Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

Philips 70PUS7304/12

Телевизор Philips 70PUS7304/12, Smart Android идва за да ви предложи една от най-добрите комбинации от цена и качество. С 4K Ultra HD качество на картината, LED екран и множество възможности за свързване, този уред ще ви позволи да се потопите в безграничен мултимедиен свят с максимално качество на звук и картина.

Philips 70PUS7304/12Виж цената за днес

Функции

Google assistant – функцията за „гласов контрол“ от вашия смартфон, вече е интегриран и във вашия телевизор. Използвайте гласови команди за желаното от вас действие и телевизорът ще го изпълни мигновено.

Процесор Quad core – 4-ядреният процесор е чип с четири независими ядра, които четат и изпълняват инструкциите на централния процесор (CPU) като преместване на данни, например. В рамките на чипа всяко ядро ​​работи съвместно с други схеми като кеш, управление на паметта и вход / изход (I / O) портове за максимална производителност на вашия Smart телевизор.

Micro Dimming – тази функция оптимизира яркостта на излъчваното съдържание, чрез анализ на телевизионната картина в 100 отделни зони.

Dolby Atmost – Звукът се движи около вас в триизмерно пространство, така че имате чувството, че сте вътре в действието. Изпитайте как Dolby Atmos ви пренася от обикновеното в необикновенотo – мощният процесор осигурява максимална оптимизация на качеството на звука.

Виж още: Ревю на LG OLED65B9SLA

Дизайн, размери и характеристики

Телевизор Philips 70PUS7304/12, Smart Android е решен в графитено сив цвят с много тънка рамка, която обгръща 178-сантиметровият екран. Ако пък предпочитате да монтирате телевизора директно на стената, това е възможно, тъй като той е съвместим с VESA 400×200.

Размерите на телевизора са 1581 x 912.4 x 284.5 мм (със стойка) и 1581 x 894 x 86.1 мм (без стойка). Широкият 178 см. LCD екран, комбиниран с резолюция от 3840 x 2160 пиксела и обогатен с множество модерни технологии за подобряване на изображенията като Dolby Vision, HDR 10, HDR 10+, Ultra resolutions, Micro Dimming Pro и много други се грижат за максималното качество на цветовете, контраста и цялостното изображение на вашия телевизор.

Звуковите характеристики на телевизора, също са много добри. Той разполага с Dolby Atmos система, която се счита за най-висок клас система на пазара в момента. Възможността за усилване на басите, ви позволява да се насладите на мощен, дълбок звук, независимо дали гледате филм или слушате любимата си музика. Двата вградени високоговорителя на телевизора са с мощност от 20 W.

Свързаност

Телевизорът разполага с голям набор от портове за допълнително свързване. Те са: 1 x Jack 3.5 mm, 1 x RJ-45, CI+ slot, 4 x HDMI, 2 x USB, 1 x AV, 1 x RF, 1 x YPbPr. Чрез тях вие имате възможност да свържете лесно и бързо всякакъв вид външен източник на съдържание като телефон, лаптоп, таблет или преносима памет. От друга страна, Wi-Fi свързването и Android операционна система, ви дават възможността да сърфирате както в любимите си онлайн канали, така и в любимите си приложения от вашия смартфон.

В заключение

Търсите модерен телевизор, който разполага с всички налични функции? Ако е така, Philips 70PUS7304/12 е точният за вас. Благодарение на Android системата получавате достъп до безброй приложения, игри и онлайн функции като Google Assistant. HDR подобрява максимално качеството на възпроизведената картина а функциите за оптимизиране на звука, ще ви потопят във всеки детайл от възпроизведеното съдържание.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password