Ревю на Philips 65PUS8545/12

Philips 65PUS8545/12

Philips Ambilight 65PUS8545 / 12 е тънък, красив и лек телевизор с тристранна Ambilight, който може да направи живота ви, прекаран у дома, по-добър. С Philips Ambilight вашето съдържание е още по-реално; екранът ви е още по-завладяващ, поради отражението на светлината в стаята. С Dolby Vision и Dolby Atmos имате кинематографична визия и кристален звук.

Philips 65PUS8545/12Виж цената за днес

Функции

Ambilight – светодиоди поставени в задния панел на телевизора, реагират на движенията на екрана и излъчват трептяща светлина, която ви кара да се потопите в завладяващо телевизионно извивяване.

Android – операционната система от вашия смартфон, вече е налична и на вашия телевизор. Сърфирате в приложения, игри и социални мрежи, директно на огромният 164-сантиметров екран.

Основни характеристики и дизайн

Телевизора е решен в сив цвят със стабилна Т-образна стойка, а технологията Ambilight е перфектния завършек на модерната му визия. С размерите си от 1459.3 x 911.3 x 269.4 мм със стойка и 1459.3 x 841.3 x 86.4 мм без стойка, той може да бъде поставен върху шкаф или секция с по-голям плот, а ако нямате тази възможност може да го монтирате директно на стена, благодарение на съвместимостта му с VESA 400×300. Освен, че е модерен, уреда е и много енергономичен с годишна консумирана електроенергия от 168 kWh.

Видео характеристики

Завладяващата картина се дължи на 4K Ultra HD качеството с резолюция 3840 x 2160 пиксела и допълнителните технологии, които оптимизират изображението в реално време: HDR 10+, HLG и Dolby Vision. Независимо дали гледате снимки, играете игри или сте организирали семейна кино вечер с любимите си филми, вие ще можете да се насладите на висококачетсвени изображ ения.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

С мощни 20W говорители и множество технологии Dolby Atmos, AI Sound, Night mode, Dolby Bass, Enhancement, Dolby Volume Leveler, Clear dialog, 5-лентов еквалайзер и Автоматичен еквалайзер. Тези технологии подобряват и филтрират звука в реално време, така че да можете да се насладите дори на най-дребните детайли.

Свързаност

Телевизорът разполага с множество възможности за свързване към различни източници на съдържание. Благодарение на Wi-Fi и Bluetooth свързването вие можете да възпроизвеждате съдържание както от интернет, така и от други устройства с Bluetooth съвместимост. Допълнителните връзки и конектори на телевизора са: 1 x Jack 3.5 mm, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI, 2 x USB, 1 x RF и 1 x YpbPr. Вграденият Google Асистент ще ви позволи да контролирате функциите на телевизора, смяна на канали, сила на звука чрез гласова команда на google assistant. DTS Play-Fi можете да свързвате високоговорители в различни стаи от вашия дом, като това ви дава възможността да слушате сериали, спортни предавания и пр., докато готвите в кухнята или докато си почивате удобно в спалнята.

В заключение

Телевизор Philips 65PUS8545/12 е нов, модерен телевизор, който ще ви позволи да се потопите в магията на новата, модерна телевизия с множество възможности за свързване.

 

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo