Ревю на Philips 65PUS7805/12

Philips 65PUS7805/12

Голяма част от телевизорите изглеждат почти по-един и същ начин. Това може да ви накара да мислите, че те не се отличават кой знае колко един от друг. Истината обаче е че съществуват големи разлики в размерите, смарт платформите, резолюциите на картината и във още много други големи и малки детайли. Със това ние можем да кажем, че всеки един модел телевизор е различен от останалите и така те се открояват много едни от друг. Точно такъв е моделът, който ще ви представим сега – телевизор Philips 65PUS7805/12 . Той има невероятно 4K Ultra HD качество на картината и безброй иновативни технологии, които много бързо ще ви пренесат в светът на домашното кино.

Philips 65PUS7805/12Виж цената за днес

Philips 65PUS7805/12 Review

Благодарение на технологиите, които притежава телевизора, вие можете да се насладите на по-контрастна и ясна картина, по-голямата дълбочина на тъмните и по-голямата чистота на белите цветове.

Технологията Ambilight – благодарение на нея, вие можете да се насладите на ново, още по-широкообхватно зрително усещане. Само сега любимите ви филми и игри ще станат още по-пристрастяващи. Екранът ще изглежда по-реалистичен начин, както и цветовете на екрана по-стените в стаята ви

Приложението Netflix – платформа за доставяне на любимите ви филми и сериали на основата на видео стрийминг по-всяко едно време

Операционната система SAPHI – това е система за базовите смарт телевизори, която е бърза и много иновативна. Тя ви предлага лесен достъп до галерията с приложения на Philips.

Дизайн

Дизайнът на телевизора е стилен и модерен. Решен в елегантен тъмно сив цвят, ултратънка рамка и плосък екран, той ви позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана. Това ви дава възможността за още по-голяма увлекателност и реализъм към твоето зрително изживяване, както и допринася за всеки модерен интериор на дома.

Основни характеристики

Philips 65PUS7805/12 – притежава огромен дисплей от 65 инча/диагонал 164 см/, което ви дава пълното удоволствие от пълнпоценно и увлекателно наслаждаване при гледане. Моделът, който ви представяме е Smart, а операционната му система е Saphi. Технологията на дисплея е LED, има и налична специална технология, наречена HDR. Качеството на изображението е 4K. Типът на процесора е Quad core. С електрическа консумация от 110 W вие получавате максимална ефективност на работа, която е базирана на минимални разходи за електроенергия. Той има мощна енергийна ефективност клас A+. Годишната енергийна консумация достига до 161 kWh. Брутното тегло на телевизора е 32.8 кг, със стойка той тежи 27.4 кг, а без стойка той е 27 кг. При закупуване на телевизора в кутията му още ще намерите: батерии, захранващ кабел, дистанционно управление и книжка с инструкции за употреба.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 164 см и висока резолюция 3840 x 2160 пиксела. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията като: 1700 PPI, P5 Perfect Picture Engine, SimplyShare, HDR 10+, HLG в комбинация с 4K качеството ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията. Чрез технологията HDR 10+ телевизора успява да регулира нивата на яркост от един кадър в друг. Скоростта на обновяване е 50 Hz.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео и има налични два вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W /общо/. Тази мощност в комбинация с допълнителните технологии, като: Dolby Atmos, Clear dialog, Dolby Volume Leveler, Dolby Bass Enhancement, All Sound, Night mode и 5-лентов еквалайзер ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, както и ще можете да се насладите на най-финните детайли от звука на вашето желано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор Philips 65PUS7805/12 разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Най-важната и модерна е Wi-Fi свързваността, която ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове неограничено и да се информирате за всичко актуално. Така вие имате бърз и лесен достъп до любимото ви онлайн пространство и платформи, като Facebook, Linkedln, Tik Tok, Pinterest, както и видео платформи, като Netflix и YouTube. Насладете се сега, като разглеждате любимите си снимки, споделяте видеоклипове или говорете с любимите си онлайн приятели, директно от 65-инчовият екран на вашия нов телевизор. Моделът разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, като: 1 x Jack 3.5 mm 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB.

Нашето мнение за продукта

Philips 65PUS7805/12 e оборудван с истинска 4К резолюция, която прави изображенията на 65-инчовият Smart телевизор да изглеждат много по-реалистични. Това е едно бижу за всяко едно семейство, което иска да си подари красива филмова вечер с любимите си хора. Пренесете емоцията от кино салоните и адреналина от игровите мултимедийни центрове, директно във вашия дом. Технологиите с които разполага модела са модерни и функционални, а в същото време и ценовия му диапазон е на много достъпна цена.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo