Philips 65PUS6503/12 - Виж цената

Ревю на Philips 65PUS6503/12

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Philips 65PUS6503/12 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да възпроизвежда любимите ви филми с максимално качество на картината? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Philips 65PUS6503/12 с невероятно 4K UHD качество на картината и интегрирани някои от най-модерните технологии, ще ви накара да се потопите в свят на ясни, реалистични изображение с богати и наситени цветове!

Philips 65PUS6503/12Виж цената за днес

Philips 65PUS6503/12 Review

HDR Plus – High Dynamic Range Plus – това е нов видеостандарт, който усъвършенства максимално контраста и цвета на вашите изображения. Насладете се на ново изживяване, което улавя и най-дребните детайли във вашата картина и ги прави леснодостъпни за своите потребители.

Micro Dimming – контрастът, яркостта и цветовете на вашата картина са още по-наситени, благодарение на което вие можете да се насладите на кристално чисто изображение, максимално доближаващо се до реалността.

SAPHI – това е ултрабърза операционна система, която прави използването на вашия Smart TV още по-лесно. Наслаждавайте се на кристалното качество на картината на вашия телевизор, променяйте настройките му само с едно кликване на бутона на вашто дистанционно управление. Работете с телевизора си лесно и удобно и си осигурете бърз достъп до някои от най-разпространените приложение като Netflix, YouTube и др.

Галерия с приложенията на Philips – тази галерия ви позволява да се потопите в свят на забавления, още със свързването на вашия Smart TV към интернет. Тази богата колекция от приложения ще ви накара да се потопите в един нов, по-забавен ТВ свят.

Виж още: Ревю на Samsung 75Q6FN

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят с матирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерната стойка, осигурява както стабилността на уреда, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор LED Smart Philips 65PUS6503/12 са 1462 x 842 x 71.4 мм без стойка и 1462 x 865 x 279 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 400х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 и вход антена IEC75. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео възпроизвеждане в различни формати, а именно: NTSC, PAL, SECAM, AVI, MKV, MPEG-4, WMV9/VC1, HEVC (H.265). Освен много ефективен, този телееизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 98W.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 164см с резолюция от 3840 x 2160 пиксела, аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии като Micro Dimming, Pixel Precise Ultra HD, Ултра резолюция, 900 PPI, допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Smart телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с Изходен звук (RMS) от 20W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор LED Smart Philips 65PUS6503/12 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още с: LAN, Audio in, Антена IEC75, SAT IN, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 входа USB, Входове компонент, Мини жак за слушалки, 3 HDMI порта, Слот за PCMCIA карта.

Нашето мнение за продукта

Подарете си едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване и пренесете магията от кино салоните директно във вашия дом с телевизор LED Smart Philips 65PUS6503/12! С перфектната си картина и звук, богати и наситени цветове, този уред ще разкрие пред вас неописуемото удоволствие от гледането на видео съдържание максимално близко до реалността!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password