Ревю на Philips 58PUS8545/12

Philips 58PUS8545/12

Твоят дом заслужава само най-доброто. От доста време насам интелигентните телевизори пробиват скоростно пазара и се налагат, като стандарт за домашно забавление, комфорт и нужда при желание за получаване на истинско качество. В момента конкуренцията между различните марки е много силно изразена и всеки се бори да докаже, това което предлага най-добре. Може би голяма част от Smart телевизорите ви изглеждат еднакво, но в действителност съществуват много големи разлики, например в смарт платформите, резолюцията на картината, размерите и други характеристики на устройствата. В следващите редове ще ви представим един модел, който се откроява значително от всички останали със своята идентичност и качество. Това е телевизорът Philips 58PUS8545/12. Снабден с много иновативни технологии и функции, той ще отговори напълно на очакванията ви.

Philips 58PUS8545/12Виж цената за днес

Philips 58PUS8545/12 Review

Моделът който ви предлагаме разполага с диагонал на дисплея от 146 см и това го прави идеален за поставяне в големи дневни или спални помещения.

HDR10 + технологията – със нея вие ще имате доста разширен диапазон, както от цвят, така и от контраст. С прости думи казано, телевизорите с HDR ще разширят коефициента на контраст и цветово пространство, за да ви предложат по-реалистично изображение. Дълбоките черни оттенъци са комбинирани с много ярки участъци, за да се възпроизведе високо ниво на реалността, което досега е било невъзможно.

SAPHI операционна система – това е нова, много бърза операционна система, която прави използването на вашия Smart TV още по-лесно. Наслаждавайте се на кристалното качество на картината на вашия телевизор, променяйте настройките му само с едно кликване на бутона на вашето дистанционно управление. Работете с телевизора си лесно и удобно и си осигурете бърз достъп до някои от най-разпространените приложение, като: Facebook, Netflix, YouTube и други.

Philips gallery – тази галерия ви позволява да се потопите в свят на забавления, още със свързването на вашия Smart TV към интернет пространството. Тя притежава богата колекция от приложения, които ще ви накарат да се потопите в един различен и забавен телевизионен свят.

Приложението Alexa – чрез нея, вече можете да използвате гласа си, за да управлявате вашия Android телевизор, чрез устройства съвместими с нея, като Amazon Echo. Влезте сега в света на гласовите команди от дивана на вашия хол.

Дизайн

Днес много семейства имат голям размер телевизор, съчетан с плосък екран и много екстри. Това е начин да се забавлявате у дома с приятели или със семейството си. Една от много важните характеристики за телевизорите са техния дизайн. Дизайнът на Philips 58PUS8545/12 е изчистен, стилен и модерен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на възпроизвеждащото съдържание на екрана и всичко това придава един цялостен завършек на интериора ви.

Основни характеристики

Телевизорът Philips 58PUS8545/12 има впечатляващи характеристики, които гарантират за дългия му живот на използване. Благодарение на високата си 4K резолюция той поддържа високо качество на картината. Размерите на екрана са 58‘‘инча или 146 см /диагонал/. Моделът е Smart TV и използва операционната система Android, която е една от най-добрите в световен мащаб и ви гарантира моментален достъп до любимото онлайн съдържание, без никакво прекъсване. Версията на операционната система е 9.0. Енергийната ефективност спада към клас A+, а годишната енергийна консумация достига до 129 kWh. Това ви осигурява ефективното му използване, без увеличаване на разходите за електроенергия.

Брутното му тегло е 26 кг, а в комплекта си той включва: батерии, захранващ кабел, инструкции и модерно Smart дистанционно. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2. Типът на процесора му е Quad core, а капацитетът за съхранение е 16 GB. Към множеството си характеристики, телевизорът разполага и още със Google assistant /гласов асистент/. Чрез него вие можете да управлявате всички домашни смарт устройства, съвместими с него, лесно и бързо, само чрез гласа си.

Видео

Изящната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 146 см и резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията, като: процесор P5 Perfect Picture, HLG, Dolby Vision и HDR10 + , заедно с невероятното 4K качество ви гарантират кристално ясна картина, наситени цветове и много по-дълбок контраст на изображенията. Насладете се сега на едно вълнуващо и незабравимо телевизионно изживяване у дома. Скоростта му на обновяване е 50 Hz.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио

Аудиосистемата на този уред е така добре познатата стерео. Тя се поддържа от 2 вградени високоговорителя с обща изходна мощност на звука от 20 W. Тази мощност в комбинация с допълнителните технологии, като: Clear dialog, Dolby Atmos , 5-лентов еквалайзер, Night mode, Dolby Volume Leveler, AI Sound, Автоматичен еквалайзер и Dolby Bass Enhancement ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук. Насладете се по-всяко време и уловете дори и най-фините детайли от звука на вашето желано видеосъдържание.

Конектори

Освен с множеството си технически характеристики и функции, този модел разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Той притежава 16 порта и интегрирани безжични технологии, които ви позволяват да се свързвате с много устройства, принадлежащи на други марки. Телевизорът е снабден с Bluetooth, Wi-Fi връзка и с всички необходими интерфейси, като: 4 HDMI порта, 2 USB порта, 1 CI + слот, 1 порт RJ-45, 1 S / PDIF порт, 1 3.5 мм Jack порт, 1 порт RF, 1 YPbPr порт, 4 HDPC порта. Wi-Fi свързаността ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове. Освен това имате лесен и бърз достъп до любимото ви онлайн пространство. Само сега можете да имате неограничен достъп до платформи, като: Facebook, YouTube, Netflix, HBO Go и още много други. Насладете се на любимите си снимки, споделяйте неограничено видеоклипове или говорете с любимите си приятели, директно от красивия 58‘‘инчов Smart TV.

Нашето мнение за продукта

Philips 58PUS8545/12 е един невероятен Smart телевизор, който можете да свържете към интернет и да разглеждате онлайн съдържание, чрез него. Този телевизор разполага с една от най-добрите операционни системи Android, която включва в себе си огромен ресурс на Google Play, в когото има неограничено съдържание на приложения, които могат да бъдат изтегляни. Благодарение на безупречната картина, кристалния звук и набор от функции, сред които и гласови команди, телевизора е перфектното допълнение за вашия дом, ако търсите напълно доказаното съотношение между цена/качество.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo