Ревю на Philips 58PUS7555/12

Philips 58PUS7555/12

Причината, поради която всеки от нас иска телевизор от последно поколение, е че всъщност тази технология притежава много предимства, като: по-висока разделителна способност, силен контраст, наситени цветове, превъзходно качество на картината, както и множество функции, спомагащи за перфектната му работа. Телевизорите за които говорим са в категорията Smart TV. Това са моделите, които могат да се свързват с интернет, чрез безжична мрежа и които позволяват използването на различни стрийминг услуги. В момента предлагането на пазара за техника има изключително голямо разнообразие. По-този начин може да възникнат сериозни трудности при избора на Ultra HD телевизор, който да е подходящ за вас. Затова днес ви представяме модел, който подбира в себе си всичко по-горе описано, а именно телевизора Philips 58PUS7555/12.

Philips 58PUS7555/12Виж цената за днес

Philips 58PUS7555/12 Review

Телевизорът е нов, стилен и е снабден с най-новите иновативни технологии. Насладете се на уникално качество на картината и звука в комбинация с модерния дизайн и технологии.

HDR технологията – която има висок диманичен обхват, чрез който се запазват детайлите, загубени и в най-тъмните или най-светли зони от картината, водейки до много по-красив изглед. Вижте текстурите в блестящото метално крило на самолета и отраженията на слънцето върху фюзелажа само с един поглед.

SAPHI операционна система – това е ултрабърза система, която прави използването на вашия Smart TV още по-лесно. Наслаждавайте се на кристалното качество на картината на вашия телевизор, без прекъсване. Само с един клик на дистанционното, вие имате шансът да променяте настройките му. Работете с телевизора си лесно и удобно и си осигурете бърз достъп най-големите приложения, като: Facebook, Netflix, YouTube и други.

Dolby Atmos технологията – със нея вие получавате висококачествени звукови и видео формати на Dolby, което означава, че HDR съдържанието, което гледате ще звучи много реално и неповторимо.

Дизайн

Дизайнът на модела на Philips е изчистен, модерен и стилен. Решен в любим сребрист цвят, той се адаптира идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Тънката рамка около дисплея ви дава възможността да се насладите на цялото съдържание на екрана и да получите максимално зрителско удовлетворение.

Основни характеристики

Телевизорът е за всички, които обичат марката Philips. Моделът притежава уникални технологии, като е снабден със Smart функцията. Той е от серията за 2020 година и има много добър отзив от потребителите. Моделът има голям 58‘‘инчов дисплей или 146 см/диагонал/. Технологията на дисплея е LED, а качеството на изображението 4K Ultra HD. Операционната система, която придружава телевизора е Saphi, а типът на процесора е Dual Core. Енергийната му ефективност спада към клас A+, а годишната енергийна консумация достига до 119 kWh.

Това прави телевизора ефективен при своята работа и доста икономичен, спрямо сметките ви за ток. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2. Брутното му тегло е 19.5 кг, а в пакета си включва още: батерии, захранващ кабел, дистанционно управление и инструкции за употреба.

Видео

Кристално чистата картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 146 см и резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Тя притежава допълнителни технологии, оптимизиращи изображенията, като: Micro Dimming, Ultra Resolution, Dolby Vision, HDR10 +, HLG (Hybrid Log Gamma), които в комбинация с 4K Ultra HD качество ви гарантират една невероятна картина. Благодарение на богатите и наситени цветове на изображенията, вие можете да се насладите на едно незабравимо кино изживяване у дома.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео. Тя се поддържа от 2 вградени високоговорителя с обща изходна мощност на звука от 20 W. Тази мощност в комбинация с допълнителните технологии, като: Clear dialog, Dolby Atmos, 5-лентов еквалайзер, AI Sound, Dolby Volume Leveler, Night mode, автоматичен еквалайзер за сила на звука, усилване на басите и Dolby Bass Enhancement ще ви накарат да се потопите в магията на ясният и чист звук. В домашни условия вие ще можете да се насладите на най-всеки един детайл от звука на вашето любимо видеосъдържание.

Конектори

Philips 58PUS7555/12 е снабден с всички необходими портове. Телевизорът притежава няколко HDMI порта, USB, AV, RF, RJ-45, Cl + slot и други. Това прави моделът изключително подходящ за ежедневна употреба, много игри, както и възможност за допълнително звуково оборудване. Налице е Bluetooth и Wi-Fi свързването, което ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове напълно неограничено. Освен това ще имате лесен и бърз достъп до любимото ви онлайн пространство и най-известните платформи, като: Facebook, YouTube, TikTok и много други. Споделяйте любимите си снимки, видеоклипове или говорете с любимите си приятели, директно от 58-инчовият екран на вашия нов телевизор.

Нашето мнение за продукта

С всичко изнесено, като информация до тук, ние можем да кажем, че Philips 58PUS7555/12 е един от най-добрите телевизори на марката Philips в съотношение между цена и качество. Той притежава всичко необходимо за да бъде един достоен модел, като безупречна картина, звук, характеристики, технологии, свързаностти. Всичко това го прави една от най-добрите инвестици за всяко едно модерно семейство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo