Ревю на Philips 58PUS7505/12

Philips 58PUS7505/12

Пазарът за техника предлага впечатляващо разнообразие от възможности за избор, които са по-достъпни от всякога сега. Всички телевизори са създадени с еднаква цел, но всеки един модел притежава различни размери, функции и дизайн. Някои от тях са много добри, други не чак толкова, но основната им цел е да създават домашен уют, развлечение и истинско удовлетворение. За да ви помогнем по-лесно да направите правилния избор в океана от най-разнообразни модели, спецификации и опции, ние ви предлагаме телевизор, който съчетава в себе си от всичко по-много и оправдава очакванията на потребителите. Представяме ви модела – телевизор Philips 58PUS7505/12. Това е модел снабден с много иновативни технологии, впечатляващ дизайн и високо цветовъзпроизвеждане.

Philips 58PUS7505/12Виж цената за днес

Philips 58PUS7505/12 Review

Смарт функциите на телевизора, разчитат на системата Saphi, което прави модела лесен за интеграция в голямата система от приложения и услуги на Google.

Видеопроцесор Philips P5 – той представя картината толкова изящна, колкото и съдържанието, което харесвате. Чрез него детайлите имат много по-голяма дълбочина. Цветовете са наситени, ярки, а тоновете изглеждат толкова естествени. Контрастът е толкова силен и наситен, че ще почувствате всеки един един детайл.

С висок динамичен обхват (HDR) ще се запазят детайлите, изгубени в най-тъмните или най-светли зони от картината. Вижте текстурите в блестящото метално крило на самолета и отраженията на слънцето върху фюзелажа.

SAPHI операционна система – това е нова, иновативна система, която прави използването на вашия Smart TV още по-лесен и бърз. Наслаждавайте се винаги на кристалното качество на картината. Работете с телевизора си лесно и удобно и си осигурете бърз достъп до някои от най-разпространените приложение, като: Netflix, YouTube и други.

Philips Gallery – тази галерия ви позволява да се потопите в свят на забавления още със свързването на вашия Smart TV към интернет. Там ще срещнете богата колекция от приложения, която ще ви накара да се потопите в един нов телевизионен свят.

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е красив, забележим и модерен. Решен в елегантен черен цвят и плосък екран, моделът приляга идеално във всеки дом, независимо от стила на неговия интериор. Ултратънката му рамка ви кара да не отделите поглед от екрана, което ви позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано от вас съдържание.

Основни характеристики

Характеристиките на всеки един модел са едно от най-важните неща за неговото закупуване. Телевизор Philips 58PUS7505/12 притежава огромен 58‘‘инчов дисплей или 146 см размер по-диагонал. Той има невероятното за картината 4K Ultra HD качество и LED технология на дисплея. Операционната система с която работи е Saphi, а типът процесор Dual Core. Енергийната ефективност е от клас A+, а годишната енергийна консумация достига до 119 kWh. Тези данни правят телевизора много желан, поради своята висока мощност и добра икономия на ток.

С консумираната електрическа мощност от 81 W, вие ще получите максимална ефективност на работа, на базата на минимални разходи за електроенергия. Брутното му тегло е 19.5 кг, а в комплекта си включва още: батерии, захранващ кабел, дистанционно управление и инструкции за работа. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2.

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 146 см и резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията, като: HLG, HDR 10+ и P5 Perfect Picture, в комбинация с невероятното 4K Ultra HD качество ви гарантират кристално ясна картина с богати и наситени цветове. Вие получавате и много по-дълбок контраст на изображенията, за да успеете да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване у дома. Скоростта на обновяване е 50 Hz.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео. Тя е поддържана от 2 вградени високоговорителя с обща изходна мощност на звука от 20 W. Тази мощност в комбинация с допълнителните технологии, като: Clear dialog, Dolby Atmos, Dolby Volume Leveler, AI Sound, Автоматичен еквалайзер, Dolby Bass Enhancement и Night mode ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на желаното от вас видеосъдържание.

Конектори

Телевизорът разполага с перфектни технически характеристики, но и с множество възможности за допълнително свързане. Една от тях е Wi-Fi свързаността, която ви позволява да сърфирате в любимите си интернет приложения. Освен това имате лесен и бърз достъп до любимото ви онлайн пространство и едни от най-големите платформи за филми, игри, запознанства и други. Само сега имате чудесната възможност да разглеждате любимите си снимки, видеоклипове или говорете с любимите приятели, директно от красивия 58-инчов екран на вашето бижу. Philips 58PUS7505/12 разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, като: 1 x Jack 3.5 mm 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x RFл

Нашето мнение за продукта

Всеки от нас желае в хола си да има голям Smart телевизор, който да притежава много екстри, перфектни технически характеристики и функции, които да правят работата с него, като детска игра. Всичко това вече е възможно с телевизора Philips 58PUS7505/12. Той е един от най-желаните модели на пазара сега, защото притежава безупречна картина, много силен и ясен звук, страхотни данни и много портове за свързаност. Моделът заслужава вашето голямо внимание, защото предлага най-доброто на сравнително добра цена. Подарете си щастие и наслада у дома, защото го заслужавате.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo