Philips 58PUS6504/12 - Виж цената

Ревю на Philips 58PUS6504/12

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Philips 58PUS6504/12

Когато търсите смарт телевизор, най-приятната комбинация която можете да намерите е високо качество на добра цена. Именно такъв е и телевизорът Philips 58PUS6504/12. С модерен дизайн, качествени технически характеристики и иновационни имплементирани технологии, той е изключително добър избор за всяко домакинство, в което качеството и полезността се ценят високо.

Philips 58PUS6504/12Виж цената за днес

Philips 58PUS6504/12 Review

HDR 4K– тази технология, усъвършенства качеството на контраста и цвета, като ви дава възможността да се насладите на кристални изображения, с богати цветове и невиждана яркост на вашата картина.

Micro Dimming – контрастът, яркостта и цветовете на вашата картина са още по-наситени, благодарение на което вие можете да се насладите на кристално чисто изображение, максимално доближаващо се до реалността.

SAPHI – това е ултрабърза операционна система, която прави използването на вашия Smart TV още по-лесно. Наслаждавайте се на кристалното качество на картината на вашия телевизор, променяйте настройките му само с едно кликване на бутона на вашто дистанционно управление. Работете с телевизора си лесно и удобно и си осигурете бърз достъп до някои от най-разпространените приложение като Netflix, YouTube и др.

Галерия с приложенията на Philips – тази галерия ви позволява да се потопите в свят на забавления, още със свързването на вашия Smart TV към интернет. Тази богата колекция от приложения ще ви накара да се потопите в един нов, по-забавен ТВ свят.

Виж още: Ревю на Philips 65PUS6504/12

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят с матирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерните и фини крачета, поставени в двата края на уреда, осигуряват както стабилността на уреда, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор LED Smart Philips 58PUS6504/12 са 1302 x 782 x 89.8 мм без стойка и 1302 x 802 x 244.7 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 300х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез NTSC, PAL, SECAM и вход антена. Също така, телевизора разполага с възможност за възпроизвеждане на различни видео формати. Той е и много енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 72 W.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 146 см с резолюция от 3840 × 2160 пиксела, аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Smart телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с Изходен звук (RMS) от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Еквалайзер с 5 ленти, Dolby Atmos, Dolby Volume Leveler и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор Philips 58PUS6504/12 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още със: Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Входове компонент, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Това не е просто телевизор. Телевизор Philips 58PUS6504/12 е събрал в себе си висококачествените показатели на телевизорите с иновативните технически методи на смарт техниката. Незаивисмо дали искате да си подарите спокойна вечер с любим филм или телевизионно предаване, или просто обичате да прекарвате време със семейството си пред малкия екран, то този продукт е идеалното допълнение за вашия дом.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 9
характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password