Philips 55PUS8303/12 - Виж цената

Ревю на Philips 55PUS8303/12

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Philips 55PUS8303/12 

Искате ли нов телевизор с удобни размери, но и множество интегрирани функции? Омръзна ли ви от старите, некачествени продукти, които замъгляват и размазват изображението и не могат да бъдат свързани с нито един външен източник на съдържание? Ние имаме точният продукт за вас! Телевизор Philips 55PUS8303/12 с множество функции за оптимално качество на картината и изключителни възможности за мултимедийно свързване, ще ви разкрие един нов свят на реалистично и забавно телевизионно изживяване!

Philips 55PUS8303/12Виж цената за днес

Philips 55PUS8303/12 Review

Ambilight – благодарение на иновативната технология от Phillips – Abmilight, можете да се насладите на ново, още по-широкообхватно зрително усещане. Прожектирайки сияние от три страни на телевизионния ви екран, директно върху стената зад него, вие се чувствате като в кино-салон, а екранът ви изглежда още по-широк за максимално зрително изживяване.

Процесор Philips P5 – High Dynamic Range – За най-доброто качество на картината, този телевизор обединява блясъка на 4K UHD яснотата с яркостта, цвета и детайлите на High Dynamic Range (HDR). Това е възможно, благодарение на процесора Philips P5.

HDR Premium – тази технология, усъвършенства контраста и цвета, за да се насладите на една по-реалистична и жива картина с богати и наситени цветове, на вашия Smart TV

Google Play Магазин – потопете се в любимият ви „магазин” за приложения от вашия смартфон, вече и на вашия телевизор. Наслаждавайте се на филми, музика, приложения или игри онлайн, директно на 55-инчовият екран на вашия нов телевизор.

DTS HD Premium Sound – за още по-качествен и кристално ясен звук, ще се погрижи иновативната система DTS HD Premium Suite. Тя оптимизира входящия звуков сигнал като го подобрява неколкократно, за да се възпроизведе звука с ненадминато качество и изключителна мощност.

Виж още: Ревю на Sony Bravia 43XF7005

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки стилно и модерно обзаведен дом. Ултратънката черна рамка около екрана, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на десплея, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart Android Philips 55PUS8303/12 разполага с размери от 1234.8 x 713.1 x 38.2 мм без стойка и 1234.8 x 758.8 x 251.4 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 300х200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T/T2 / DVB-C / DVB-S/S2 / DVB-T2HD / Analog и вход антена. Също така, този уред разполага и с възможност за видео възпроизвеждане на различни формати: AVI, MKV, H264, MPEG-4 AVC, WMV9/VC1, MPEG, HEVC (H.265), VP9. Освен много ефективен, телевизорът е и много енергоикономичен при своята работа. С консумирана мощност от 77W, той ще осигури перфектно качество на своята работа, като същевременно ще намали разходите ви за електроенергия.

Видео

Телевизор Philips 55PUS8303/12 е с диагонал на екрана от 139см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така, той разполага с яркост от 400 cd/m² и нативен контраст 1200:1. Широкият му ъгъл на гледаемост от 176 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 25W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Crystal Clear Sound, DTS HD Premium Sound, ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: RJ-45, 1 х Сателит, Аудио дигитален (оптичен) изход, Аудио RCA изход, 2 Входа USB, Входове компонент, Мини жак за слушалки, 4 HDMI порта, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Philips 55PUS8303/12 влиза във вашия дом, за да ви накара да се потопите в свят на реалистични изображения и кристално чист и ясен звук. Потопете се в магнетичния видео свят, наподобяващ качеството от кино салоните или се позабавлявайте, сърфирайки в любимите си приложения и игри. Вие изберете желаното от вас съдържание, а вашия нов телевизор LED Smart Android Philips 55PUS8303/12 ще го възпроизведе с максимално качество на картина и звук!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password