Ревю на Philips 55PUS7805/12

Philips 55PUS7805/12

Съвременните телевизори се развиват светкавично бързо по-начин, за да може лесно да направите правилния избор. Едно от най-важните неща, преди покупката е това да бъдете добре информирани за цялостното съдържание на продукта. Модерните устройства, предлагащи се на пазара сега са тези, чрез които можем лесно да сърфираме в интернет и да ги свързваме в социалните мрежи. По-този начин телевизорът се превръща в още един прозорец към света, през когото гледаме. Заради всички тези привилегии, изборът на добър модел е от съществено значение за вас и семействата ви. Днес ще ви представим модел, който включва всичко това и дори има още много други функции, които го правят незаменим. Това е телевизора Philips 55PUS7805/12, който е с невероятно 4K Ultra HD качество на картината и множество модерни технологии и опции.

Philips 55PUS7805/12Виж цената за днес

Philips 55PUS7805/12 Review

Този модел разполага с мощен процесор Philips P5, благодарение на когото контрастът е толкова ясен, че ще успеете с лекота да уловите и най-малките детайли. Той успява така да прикове вниманието ви, че да не загубите поглед, без значение колко бързо преминава всичко.

Телевизорът има висок динамичен обхват (HDR) , който запазва детайлите, загубени в най-тъмните и най-светли зони от картината, водейки ви до много по-динамичен изглед.
Лесен достъп до приложения, като Netflix и Prime Video – видео услуги, които предлагат различни типове съдържание от всякакъв вид жанрове.

Технологията Philips Ambiligh – можете да се насладите на ново, още по-широкообхватно зрително усещане. Само сега филмите и игрите са още по-завладяващи. Благодарение на перфектното синхронизиране, вие ще имате осветление, като в кино-салон, а екранът ви ще изглежда още по-голям.

Дизайн

Благодарение на елегантния дизайн на рамката си Philips 55PUS7805/12 се вписва безпроблемно във всеки един интериор. Тънката му рамка придава още по-добра яснота, отчетливост и контраст над всичко, което гледате. Цветът на модела е тъмно сив, като така се вписва идеално във всеки дом, независимо от начина на обзавеждането му.

Основни характеристики

Моделът на Philips e Smart TV със мощна операционна система, осигуряваща лекота при използването на потребителския интерфейс. Този 55 инчов телевизор има високо качество на картината, благодарение на 4K резолюцията си и HDR10+ , HLG технологии. Диагонала на дисплея е 139 см, а екранът е плосък. Той има налична LED технология на дисплея си. Операционна му система е SAPHI, която превръща използването на вашия Philips Smart TV в истинско удоволствие. Типът на процесора е така познатият Quad core. Годишната му енергийна консумация достига до 139 kWh, което означава че изразходвате минимални разходи за електроенергия. Енергийната му ефективност е от Клас А, а брутното му тегло е 20.5 кг. Теглото на телевизора със стойка е 16.4 кг, а без стойка 16.1 кг. При закупуване на модела, вие получавате и още пакет с батерии, захранващ кабел, дистанционно управление и инструкции за работа с него.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Видео

Впечатляващата картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 139 см и резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Освен това има налични допълнителни технологии, оптимизиращи изображенията, като: 1700 PPI, P5 Perfect Picture Engine, SimplyShare, HDR 10+ и HLG, благодарение на които картината има страхотно качество и ви гарантират кристално ясна чистота, с която ще откриете хиляди цветове и ще видите всеки малък детайл на екрана ви.

Аудио

Този LED телевизор е съвместим с Dolby vision и HLG, HDR формати. Предлага Dolby Suround звук и има 20W обща мощност от двата си налични високоговорителя за оптимално аудио изживяване. Тази мощност в комбинация с технологии, като: Clear dialog, Dolby Atmos, Night mode и 5-лентов еквалайзер ще ви накарат да се потопите в магията на безупречния звук, като се насладите дори на най-фините детайли от звука на желаното от вас видеосъдържание.

Конектори

Освен със всички впечатляващите характеристики, този телевизор разполага и със изключителни опции за свързаност, като една от най-важните сред тях е мрежовата връзка: Wireless, така нареченото Wi Fi. Със него вие спокойно може да сърфирате във любимото ви интернет пространство, както и да споделяте ваши забавни моменти, да слушате любимите си песни и видеоклипове. Само сега шервайте любими видеа от най-големия канал за видеосъдържание – YouTube. Насладете се и на истинско кино със програми, като Netflix. Неограниченият достъп до големите социални платформи, като: Facebook, Pinterest, SoundCloud, Reddit и много други ви очаква. Телевизорът разполага с няколко на брой HDMI връзки, като: 1 x Jack 3.5 mm, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 2 x USB.

Нашето мнение за продукта

Philips 55PUS7805/12 е Smart телевизор с качествена картина, звук и много модерни функции, които помагат на модела да бъде достоен конкурент на пазара. Независимо дали искате да си подарите спокойна филмова вечер с любимите хора или да се позабавлявате сърфирайки в интернет, то моделът е перфектния избор за вас. Той е отличен избор за хора, които търсят добър 55 инчов модел със доказано качество на достъпна цена.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo