Philips 55PUS7303/12 - Виж цената

Ревю на Philips 55PUS7303/12

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Philips 55PUS7303/12 

Искате ли нов и ултрамодерен телевизор, който да възпроизвежда любимите ви филми с ненадминато качество на картина и звук? А искате ли вашия нов домашен електроуред да разполага и с множество възможности за допълнително свързване към различни източници? Имате го! Телевизор Philips 55PUS7303/12 с 4K Ultra HD качество на картината, вградена Android операционна система и множество технологии, оптимизиращи както картината, така и звука на възпроизвежданото съдържание, ще ви отведе в един нов, по-забавен и по-реалистичен телевизионен свят за едно ненадминато телевизионно изживяване!

Philips 55PUS7303/12Виж цената за днес

Philips 55PUS7303/12 Review

Процесор Philips P5 – High Dynamic Range – За най-доброто качество на картината, този телевизор обединява блясъка на 4K UHD яснотата с яркостта, цвета и детайлите на High Dynamic Range (HDR). Това е възможно, благодарение на процесора Philips P5.

HDR Plus – тази технология, усъвършенства качеството на контраста и цвета, като ви дава възможността да се насладите на кристални изображения, с богати цветове и невиждана яркост на вашата картина.

Google Play Магазин – потопете се в любимият ви „магазин” за приложения от вашия смартфон, вече и на вашия телевизор. Наслаждавайте се на филми, музика, приложения или игри онлайн, директно на 65-инчовият екран на вашия нов телевизор.

Micro Dimming – контрастът, яркостта и цветовете на вашата картина са още по-наситени, благодарение на което вие можете да се насладите на кристално чисто изображение, максимално доближаващо се до реалността.

Виж още: Ревю на LG 49UK6470PLC

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в графитено сив цвят, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Рамката обгръщаща екрана е толкова фина и тънка, че е почти незабележима. По този начин, вие можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart Android Philips 55PUS7303/12 разполага с размери от 1244 x 729 x 68 мм без стойка и 1244 x 781 x 266 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 300х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен, като уреда би изглеждал като истинско произведение на изкуството на избраната стена във вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този Smart Android TV е и много енергономичен. С разход на електроенергия от едва 86W, той със сигурност няма да повиши сметките ви за електроенергия.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 139см., с резолюция от 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Невероятното качество на картината е подсилено и от допълнителните технологии за оптимизиране на изображенията като Ултра резолюция, Micro Dimming Pro, 1600 PPI.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии
Ясен звук, Smart Sound, DTS-HD Premium Sound и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED Smart Andorid TV.

Конектори

Телевизор Philips 55PUS7303/12 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още с вградена Android операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до любимите ви игри, социални мрежи или приложения на 55-инчовия екран на вашия нов Smart TV. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: YpbPr, Слот CI+, LAN, 1 x Audio in, Аудио дигитален (оптичен) изход, Мини жак за слушалки, 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен и с множество вградени модерни технологии, Philips 55PUS7303/12 ще открие пред вас един нов, по-забавен телевизионен свят. Независимо дали искате да си подарите релаксираща вечер с любимите ви филми пред малкия екран у дома или искате да се позабавлявате, сърфирайки в любимите си сайтове, игри и приложения – телевизор LED Smart Android Philips 55PUS7303/12 ще възпроизведе избраното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password