Philips 55PUS6703/12 - Виж цената

Ревю на Philips 55PUS6703/12

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Philips 55PUS6703/12 

Държите на високото качество и имате високи изисквания за електроуредите в дома си. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви запознаем с перфектния продукт за вас. Телевизор Philips 55PUS6703/12 с 4K UHD качество на картината, ще ви позволи да се потопите в магията на реалистичните цветове, а множеството му функции за свързване с различн устройства, ще превърнат дома ви в истински развлекателен център.

Philips 55PUS6703/12Виж цената за днес

Philips 55PUS6703/12 Review

Ambilight – благодарение на иновативната технология от Phillips – Abmilight, можете да се насладите на ново, още по-широкообхватно зрително усещане. Прожектирайки сияние от три страни на телевизионния ви екран, директно върху стената зад него, вие се чувствате като в кино-салон, а екранът ви изглежда още по-широк за максимално зрително изживяване.

Pixel Precise Ultra HD – тази функция оптимизира качеството на картината, за да осигури по-дълбок контраст, наситени цветове и изображения с невероятни детайли.

HDR Plus – тази технология, усъвършенства качеството на контраста и цвета, като ви дава възможността да се насладите на кристални изображения, с богати цветове и невиждана яркост на вашата картина.

Micro Dimming – контрастът, яркостта и цветовете на вашата картина са още по-наситени, благодарение на което вие можете да се насладите на кристално чисто изображение, максимално доближаващо се до реалността.

SAPHI – това е ултрабърза операционна система, която прави използването на вашия Smart TV още по-лесно. Наслаждавайте се на кристалното качество на картината на вашия телевизор, променяйте настройките му само с едно кликване на бутона на вашто дистанционно управление. Работете с телевизора си лесно и удобно и си осигурете бърз достъп до някои от най-разпространените приложение като Netflix, YouTube и др.

Галерия с приложенията на Philips – тази галерия ви позволява да се потопите в свят на забавления, още със свързването на вашия Smart TV към интернет. Тази богата колекция от приложения ще ви накара да се потопите в един нов, по-забавен ТВ свят.

DTS HD – Дълбоки баси и кристално ясен диалог – насладете се на кристално ясен и чист звук, благодарение на тази иновативна технология. Тя оптимизира обработването на звука, като запазва оригиналното звуково съдържание и предотвратява появата на шумове и смущения при неговото възпроизвеждане.

Виж още: Ревю на Philips 32PFS5603/12

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в сребрист цвят с матирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са 1244 x 729 x 68 мм без стойка и 1244 x 761 x 231 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 300х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 и вход антена. Освен това, той разполага с възможността за видеовъзпроизвеждане в различни формани. Освен много ефективен, телевизора е и много енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 82W.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 139см с резолюция от 3840 × 2160 пиксела, аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии като Micro Dimming Pro, Pixel Precise Ultra HD, Ултра резолюция, 900 PPI, допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Smart телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с Изходен звук (RMS) от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Невероятен Surround, Ясен звук, Авт. баланс на нивото на звука, Smart Sound и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор LED Smart Philips 55PUS6703/12 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет, а Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още с: YpbPr, Слот CI+, LAN, 1 x Audio in, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Мини жак за слушалки и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Независимо дали искате да гледате любимия си футболен отбор, прекрасни пейзажи, образователни програми или да гледате любимото си шоу, открийте магията на цветовете с телевизор LED Smart Philips 55PUS6703/12. Прекарвайте времето пред малкия екран у дома, с истинско удоволствие. Подарете на себе си и на любимите си хора, предимството от гледането на висококачествена телевизия, само с един клик на вашето дистанционно.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password