Philips 55PUS6482/12 - Виж цената

Ревю на Philips 55PUS6482/12

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Philips 55PUS6482/12 

Омръзнало ли ви е от стандартните телевизори с некачествено изображение и без възможности за допълнителни свързвания? Искате ли нов, мултифункционален телевизор, с перфектно качество на изображенията в комбинация с кристално чист звук и множество функции за свързване с външни устройства?! Вие сте попаднали на правилното място! Телевизор Philips 55PUS6482/12, с 4K UHD качество на картината и вградена операционна система на Android, ви пренася в един нов TV свят, изпълнен с удоволствие и забавления!

Philips 55PUS6482/12Виж цената за днес

Philips 55PUS6482/12 Review

Ambilight – благодарение на иновативната технология от Phillips – Abmilight, можете да се насладите на ново, още по-широкообхватно зрително усещане. Прожектирайки сияние от три страни на телевизионния ви екран, директно върху стената зад него, вие се чувствате като в кино-салон, а екранът ви изглежда още по-широк за максимално зрително изживяване.

Quad Core и Android – благодарение на тези две „екстри” във вашия телевизор, можете да се насладите на едно ново игрово изживяване. Любимата ви операционна система – Android- вече не е само на вашия смартфон, а и във вашия телевизор. С нея, имате пълен достъп до любимите си игри и приложения, а вашият дом се превръща в истински мултимедиен център за забавления.

Pixel Plus Ultra HD – тази функция оптимизира качеството на вашите изображения, като прави картината ви по-ясна, с по-голямо качество, за да можете да се насладите на любимите си филми и шоу програми в детайли.

HDR Premium – тази технология, усъвършенства контраста и цвета, за да се насладите на една по-реалистична и жива картина с богати и наситени цветове, на вашия Smart TV.

Natural Motion – тази технология е създадена специално за тези от вас, които са любители на спортни предавания или екшън филми, наситени със сцени на динамика и движения. Благодарение на функцията Natural Motion, вашата картина е кристално чиста, без замъглявания и трептене в изображенията, което придава плавност на движещите се обекти в сцените на вашето любимо телевизионно създържание.

Premium Color – цветовете са още по-богати, по-наситени и по-реалистични, благодарение на технологията Premium Color от Phillips. Потопете се изцяло в реалистичното изживяване от богатата цветова палитра на вашия Smart TV.

Дизайнът на телевизора е изключително стилен и елегантен, с ултратънка бяло-сива рамка, той се превръща в истински допълващ аксесоар, към вашето стилно обзавеждане. С диагонал на екрана от 139см, резолюция на изображението от 3840×2160 пиксела, яркост от 400 cd/m² и множество функции за подобряване на картината, новият телевизор Smart Android Philips 55PUS6482/12 ви предлага кристално качество, при гледането на любимите ви филми, шоу-програми и музикални предавания. Вграденият Android ви позволява да имате лесен и бърз достъп, до любимите си приложения от Google Play Store, а също така и до огромната гама от разнообразни игри, които предлага интернет пространството. 

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Philips 43PUS6162/12 – Цена и мнения!

Освен качествена картина, този продукт ви предлага и кристално качество на звука. Аудиосистемата му е стерео, осигурена от два вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 25W. Функцията Smart Souns, ви осигурява кристално чист звук, без смущения или трептене при неговото възпроизвеждане.

Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVBT/T2/T2HD/C/S/S2 и входна антена. Също така, този телевизор разполага и с редица допълнителни конектори и връзки, а именно: Връзки: Слот CI+, LAN, 1 x Audio in и конектори: Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 USB порта, Входов компонент, Мини жак за слушалки и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта:

Гледайте филми с изключително високо качество на картината или се наслаждавайте на любимите си приложения и игри. Благодарение на множеството интегрирани функции и технологии за подобряване на качеството на картината, вашите изображения ще бъдат кристално чисти, с наситени цветове и перфектна яснота на картината. Пренесете усещането от кино салоните или развлекателните мултимедийни цетрове, директно във вашия дом – за едно ново, неповторимо телевизионно изживяване, благодарение на телевизор Smart Android Philips 55PUS6482/12!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password