Ревю на Philips 50PUS8545/12

Philips 50PUS8545/12

Телевизор Philips 50PUS8545/12 е Smart телевизор с класически дизайн и множество функции и технологии, които не само подобряват звука и картината, но и ще ви позволят да сърфирате в онлайн мрежата, да сваляте приложения или да възпроизвеждате съдържание от външно устройство за съхранение на памет.

Philips 50PUS8545/12Виж цената за днес

Функции

Достъп до YouTube, Netflix и HBOGo – достъпът до трите най-големи канала за видео споделяне, ще ви дадат възможност да се насладите на любимите си филми, сериали и пр.

Mirroring – тази функция дублира екрана на вашия телефон, директно върху 50-инчовият дисплей на вашия телевизор.

Основни характеристики и дизайн

Дизайнът на телевизора в сребрист цвят със стабилна стойка, като размерите му са 1119.8 x 720.2 x 253.6 мм със стойка и 1119.8 x 658.8 x 125.2 мм без стойка. Освен това, уреда е оборудван с Ambilight, така че потребителят получава много по-завладяващо гледане. Какво е телевизор Philips Ambilight? Ambilight е ексклузивна телевизионна технология за телевизори Philips и се състои от включващи се множество светодиоди на задната страна на телевизора. Светодиодите са интелигентно осветени според изображението, гледано на екрана, като по този начин прожектира ореол от светлина върху повърхността на стената зад телевизора.

Видео характеристики

Ясните изображения с наситени цветове, дълбок контраст и силна яркост се дължат на множеството технологии, с които е оборудван телевизора: HDR 10+, HLG, Dolby Vision, Процесор P5 Perfect Picture. Всяка една от тези технологии перфектно оптимизира 4K Ultra HD качеството с резолюция от 3840 x 2160 пиксела, за да можете да се потопите в един нов, по-качествен телевизионен свят.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Освен че има подходящи високоговорители с мощност 20W, Philips добави интелигентен режим за калибриране на аудио, който използва тонове за тестване, за да регулира звука на вашия телевизор в стаята ви. Тя работи, защото ние открихме, че настроения звук е по-балансиран от тона по подразбиране. Освен това, допълнителни технологии като Dolby Atmos, AI Sound, Night mode, Dolby Bass Enhancement, Dolby Volume Leveler, Clear dialog, 5-лентов еквалайзер и Автоматичен еквалайзер.

Свързаност

Телевизор Philips 50PUS8545/12 разполага с множество портове за допълнително свързване, а именно: 1 x Jack 3.5 mm, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI, 2 x USB, 1 x RF и YpbPr. Предаването и приемането на телевизионни канали и програми се осигуряват от DVB-T/T2 DVB-C DVB-S/S2 тунера. С вградения плейър, телевизорът позволява лесно възпроизвеждане на мултимедийно съдържание. Също така, телевизора разполага с Wi-Fi и Bluetooth свързване, както и свързване през слот CI+, (HDMI-CEC).

В заключение

Новият телевизор Philips 50PUS8545/12 ви дава възможност да се насладите на изключителни изображения директно на 126-сантиметровият екран. SMART 50PUS8545/12 също впечатлява и с множеството възможности за допълнително свързване.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo