Ревю на Philips 50PUS7805/12

Philips 50PUS7805/12

В днешно време е трудно да изберете телевизор, сред изложените десетки модели по-витрините на магазините за техника. За да улесним това, днес ще ви представим един невероятно добър модел и подробно ще ви представим неговите характеристики. Това е телевизора Philips 50PUS7805/12. Той е модел, който надминава конкурентите си по -отношение на естественото възпроизвеждане на цветовете и цялостните реалистични изображения. Моделът се откроява и с красивия си дизайн, високата разделителната способност, която притежава и своите защитни функции. Серията на Philips напълно оправдава очакванията, като предлага на потребителите своя процесорът Philips P5 Perfect Picture, чрез когото всеки детайл е на много високо ниво, а цветовете изглеждат по-живи от всякога.

Philips 50PUS7805/12Виж цената за днес

Philips 50PUS7805/12 Review

Съвсем новият за 2020 година Philips 50PUS7805/12 , успява и надгражда успеха на предшествениците си от миналата година и определено си струва да му бъде обърнато голямо внимание. С други думи казано ви препоръчваме телевизор, предлагащ най-висок клас видео изживяване и много иновативни функции.

HDR технологията – тя представлява технология за изображение с висок динамичен диапазон, по-голям отколкото в обикновените снимки. Динамичният обхват е разликата между най-ярките и най-тъмните елементи на изображението. Крайната цел на HDR технологията е да се създават все по-впечатляващи снимки, водейки до много по-динамичен изглед.

Dolby Atmos технологията – е нова 3D технология за съраунд звук, която позиционира точно звука във вашата среда. Резултатът от това е наситен звук, който ви обгръща напълно, а с високоговорителите SS-CSE звукът идва отгоре над вас. Така зрителят има възможност да чува звуци и ефекти навсякъде в помещението – отгоре, отстрани, отзад и отпред. По-този начин кино изживяването се приближава много до реалността.

Philips Ambilight – представлява иновативната технология, чрез която можете да се насладите на ново, още по-широкообхватно зрително усещане. Прожектирайки сияние от три страни на телевизионния ви екран, вие ще се почувствате, като в кино-салон, а екранът ви изглежда още по-широк за максимално зрително изживяване. Това е едно ново изживяване, което ще остави дълбок отпечатък в паметта ви.

Saphi операционна система – това е ултрабърза операционна система, която прави използването на вашия Smart TV още по-лесно. Наслаждавайте се на кристалното качество на картината на вашия телевизор, променяйте настройките му само с едно кликване на бутона на вашето дистанционно управление.

Дизайн

Телевизорът е не само устройство за повдигане на настроението у дома, но и стилен акцент в неговия интериор. Дизайнът на Philips 50PUS7805/12 е изчистен и много модерен. Решен в елегантен тъмно сив цвят, той си пасва идеално във всеки един дом, независимо от неговия стил на обзавеждане. Ултратънката му рамка, позволява да се насладите на цялостното възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизорът от марка Philips е гаранция за високо качество, надеждност и добра издръжливост. Неговите характеристики напълно затвърждават това. Моделът притежава 50‘‘инчов размер на дисплея и 126 см размер по-диагонал. Той е Smart TV и има LED технология на дисплея. Качеството на изображението е 4K Ultra HD , което притежава по-висока разделителна способност, засилен контраст, наситени цветове и превъзходно качество на картината. Енергийната ефективност на модела спада към клас A, а неговата годишна енергийна консумация достига до 110 kWh, което го прави много енергоикономичен.

Операционна система, чрез която работи е т.нар. Saphi система, която е изключително бърза и интуитивна. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява, чрез DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2. Брутното му тегло е 17.3 кг, а в съдържащия му пакет включва още: батерии, захранващ кабел, дистанционно управление и инструкции за лесната му употреба. Типът на процесора е Quad core.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 126 см. Той има резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Освен това, има налични и допълнителни технологии, оптимизиращи изображенията, като: 1700 PPI, P5 Perfect Picture Engine, SimplyShare, както и технологиите HDR 10+, HLG, които притежават значително разширен диапазон от цвят и контраст. В комбинация с невероятното 4K качество ви гарантират кристално ясна картина, която ви представя по-реалистично и естествено изображение по-всяко време.

Аудио

Аудиосистемата на уреда е стерео. Тя се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна обща мощност на звука от 20 W. Тази мощност в комбинация с допълнителните технологии, като: Clear dialog, Dolby Atmos, Dolby Bass Enhancement, 5-лентов еквалайзер, Night mode и AI Sound ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, като ще можете да се насладите и на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Умните телевизори заемат много голяма част в нашите домове. Това се случва, благодарение на смарт технологията, която еволюира с всяка следваща година. Освен с добрите си технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Оснавната и най-добра е Wi-Fi свързването, което ви позволява да сърфирате в любимите си онлайн сайтове. Чрез нея вие ще имате лесен и бърз достъп до световни социални мрежи, като: Facebook, TikTok и най-големия канал за видеосподеляния YouTube. По-всяко едно време ще имате достъп до любимите ви снимки, видеоклипове или да говорете с любимите си приятели, директно от големия 50-инчов екран на вашия телевизор. Philips 50PUS7805/12 разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, като: 1 x Jack 3.5 mm 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB.

Нашето мнение за продукта

Основните предимства на телевизор Philips 50PUS7805/12 са перфектния му дизайн, отличното качество на цветовете и иновациите, които са въведени в световен мащаб в процеса на създаването на модела. Цената му сега е изключително достъпна за всяко едно семейство. Това ви позволява да създадете една автентична кино атмосфера в домашни условия. Независимо дали искате да си подарите една красива филмова вечер с вашите близки или искате да разтоварите сърфирайки в любимите си приложения, то вашия телевизор ще се постарае да възпроизведе избраното от вас съдържание с ненадминато качество и яснота.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo