Ревю на Philips 50PUS7505/12

Philips 50PUS7505/12

50-инчовите 4K телевизори са сред най-популярните и този толкова бюджетен модел е примамливо предложение. Philips 50PUS750512 е модерен телевизор с 4K Ultra HD качество на изображенията, който е събрал с себе си множество модерни технологии, оптимизиращи картината и звука за едно неповторимо телевизионно изживяване.

Philips 50PUS7505/12Виж цената за днес

Функции

Dolby Bass Enhancement – тази технология подобрява звука на телевизора, като помага да се поддържат нивата на звука, да се предотврати изкривяването и дори да се създаде съраунд звук.

AI Sound – AI разбира кога, къде и как да увеличи звука.

Основни характеристики и дизайн:
Дизайнът на телевизора е класически – плосък екран, заобиколен от тънка рамка в черен цвят, който може да пасне лесно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Удобни крачета поставени в долните ляв и десен ъгъл на уреда, осигуряват неговата стабилност, а съвместимостта му с VESA 200х200 позволява да го монтирате директно на стена. Размерите на уреда са: 1127.6 x 676.1 x 259.7 мм със стойка и 1127.6 x 643.5 x 77.4 мм без стойка.

Основни характеристики и дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – плосък екран, заобиколен от тънка рамка в черен цвят, който може да пасне лесно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Удобни крачета поставени в долните ляв и десен ъгъл на уреда, осигуряват неговата стабилност, а съвместимостта му с VESA 200х200 позволява да го монтирате директно на стена. Размерите на уреда са: 1127.6 x 676.1 x 259.7 мм със стойка и 1127.6 x 643.5 x 77.4 мм без стойка.

Видео характеристики

Ясните изображения върху огромния 126-сантиметров екран с резолюция 3840 x 2160 пиксела с фини детайли в наситени цветове се дължат на превъзходните функции на изображението HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma), P5 Pro Perfect, Dolby Vision.Процесорът Philips P5 предоставя изображение, което е толкова реалистично, че се чувствате така, все едно можете да преминете извън екрана. Алгоритмът AI обработва изображения по подобен начин на човешкия мозък. Без значение какво гледате, получавате реалистични детайли и контраст, богати цветове и плавни движения. Philips 50PUS7505/12 също така интегрира технологията Dolby Vision. Dolby Vision има потенциала да подобри зрителното изживяване на потребителите, като непрекъснато оптимизира начина, по който телевизорите осигуряват HDR изображения.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Такава реалистична картина се нуждае от звук, който да и съответства. Изключителният дизайн на високоговорителите, създаден от легендарните Звукови Инженери Bowers и Wilkins, осигурява приятно реалистично изживяване. Високоговорителите, насочени нагоре, ви позволяват да се насладите на целия потенциал на технологията на Dolby Atmos. Звукът се осигурява от аудиосистема с мощност от 20w, с превъзходни функции като AI Sound, Clear Dialogue, Dolby Atmos, Dolby volume Leveler.   

Свързаност

Philips 50PUS7505/12 е интелигентен телевизор, така че можете да го свържете с интернет и да разглеждате онлайн съдържание. Операционната система Saphi дава на потребителите интуитивен достъп до съдържание. В същото време този модел ви позволява да го управлявате от устройство на Amazon, Alexa или Google Assistant. Различни команди, като например завъртане / спиране или промяна на канала или силата на звука, могат да се извършват чрез гласова команда, без да е необходимо да се използва дистанционното управление. Предаването и приемането на телевизионни канали и програми се осигуряват от DVB-T/T2 DVB-C DVB-S/S2 тунера. С вградения плейър, телевизорът позволява лесно възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от външни източници с помощта на мощен алгоритъм, когато искате да гледате съдържание с по-ниска резолюция. Мрежовата връзка се осъществява чрез новата интегрирана Wi-Fi технология и през слот CI+, (HDMI-CEC), със следните конектори: цифров и оптичен аудио изход, два USB 3.0 порта,композитен видео вход, компонентен вход и три HDMI порта.

В заключение

Новият телевизор Philips 50PUS7505/12 ви дава възможност да изпитате изключителни Ultra HD изображения,както и да опитате силата на операционната система, чрез четириядрения процесор, всички от които се допълват от ултратънката му външност. Смарт телевизорът Philips 50PUS7505/12 впечатлява с най-съвременните си интелигентни функции за уникално сърфиране в интернет, онлайн гледане и бърз и интуитивен достъп до игри и приложения чрез интегрирана Wi-Fiмрежа.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo