Philips 50PUS6162/12 - Виж цената

Ревю на Philips 50PUS6162/12

Ревюта Телевизори
8.7

Рейтинг

Philips 50PUS6162/12 

4K Ultra HD се отличава от всяка разделителна способност, която сте виждали някога. Ultra HD телевизорът разполага с четири пъти по-висока разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. Със своята уникална технология за мащабиране Ultra Resolution, Philips 50PUS6162/12 Ви дава възможността да се наслаждавате на най-доброто възможно качество на картината. Колкото по-високо е качеството на оригиналното съдържание, толкова по-добри изображения и разделителна способност ще можете да изживеете.

Мислите си, че телевизор от подобен клас, би бил прекалено скъп? Съвсем не! Създателите му от Phillips, са се погрижили да направят успешна комбинация между интеграцията на най-модерните съвременни технологии и достъпна цена за своите клиенти. Телевизор Smart Philips 50PUS6162/12 се предлага в един от най-големите онлайн магазини в България – eMAG и може да се закупи на доста добра цена, за отличният си клас. Освен това при закупуването на телевизора, онлайн магазинът предлага, стандартна гаранция от 24 месеца, както и възможност за удължаване на гаранцията до 2 години (Общо 4 години), безплатна доставка до вашия дом, 30 дни право на връщане и преглед на продукта, преди неговото финално закупуване.

Philips 50PUS6162/12

Виж цената за днес

Philips 50PUS6162/12 Review

Smart TV – тази опция ви дава възможност да избягате от представите за традиционната телевизия. С нея можете да наемате и гледате филми от множество онлайн магазини, както и да играете своите любими видео игри. Гледате записи на любимите ви предавания и се наслаждавате на селектирани онлайн приложения само с една опция – Smart TV.

Pixel Plus Ultra HD – тази система оптимизира качеството на картината, за да осигури на своите потребители гледки изключително чиста картина, която можете да разгледате в детайли и дълбочина. Наслаждавайте се на по дълбоки изображения с по-наситени и богати цветове.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 55MU6202 – Цена и мнения!

Philips 50PUS6162/12-2

Incredible Sound –  падащо на земята листо, шумът от свистенето на гуми по ветровит път – малките подробности правят картината да изглежда жива. Обработването на звук на Philips съчетава тези детайли с безкомпромисна яснота на звуците. Благодарение на кристално чистия звук, тези от Вас, за които музиката е удоволствие, вече могат да се насладят напълно на своите любими музикални канали. И не само – гледането на филми става още по-приятно, когато е постигнато перфектно качество в два аспекта едновременно, а именно: картина – звук.

Но това не е всичко. Идеалният дизайн на невероятно тънкия екран, го прави не само практичен, но и много стилен за завършека на един модерен дом. Телевизорът е оборудван с най-новите технологии и разполага с всички необходими портове, за да направи лесно и достъпно свързването му с всеки вид източник на сигнал.

Нашето мнение за продукта:

Телевизор Smart Philips 50PUS6162/12 е събрал в себе си стилен дизайн и най-високи технологии на управление, като в същото време е на изключително достъпна цена. Този модел е изключително висококачествен телевизор, който гарантирано ще осигури лукса и комфорта, от които се нуждаете. Невероятното му 4K Ultra HD качество в комбинация с множеството технологии за допълнително свързване, ще превърнат вашия дом в първокласен киносалон. Независимо от избраното от вас съдържание, телевизорът ще го възпроизведе с невероятно качество на картина, звук и цвят.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Качество - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password