Philips 49PUS8303/12 - Виж цената

Ревю на Philips 49PUS8303/12

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

 Philips 49PUS8303/12 

Ако сте страстен потребител на електроника и се интереувате от новите технологии, то вие сте попаднали на правителното място. Днес ще ви представим Philips 49PUS8303/12. Стилен в своя дизайн и на изключително достъпна цена, този продукт би заинтригувал всеки потребител, за който цената и качество, са неизменно свързани. Този телевизор, разполага с 4K Ultra HD качество на изображението, висок контраст, наситени цветове и ясно възпроизвеждане на звук. Можете да усетите удоволствието от развлчението пред екрана с този изключително удобен за използване модел.

Philips 49PUS8303/12Виж цената за днес

Philips 49PUS8303/12 Review

Ambilight – благодарение на иновативната технология от Phillips – Abmilight, можете да се насладите на ново, още по-широкообхватно зрително усещане. Прожектирайки сияние от три страни на телевизионния ви екран, директно върху стената зад него, вие се чувствате като в кино-салон, а екранът ви изглежда още по-широк за максимално зрително изживяване.

Процесор Philips P5 – High Dynamic Range – За най-доброто качество на картината, този телевизор обединява блясъка на 4K UHD яснотата с яркостта, цвета и детайлите на High Dynamic Range (HDR). Това е възможно, благодарение на процесора Philips P5.

HDR Premium – тази технология, усъвършенства контраста и цвета, за да се насладите на една по-реалистична и жива картина с богати и наситени цветове, на вашия Smart TV

Google Play Магазин – потопете се в любимият ви „магазин” за приложения от вашия смартфон, вече и на вашия телевизор. Наслаждавайте се на филми, музика, приложения или игри онлайн, директно на 49-инчовият екран на вашия нов телевизор.

DTS HD Premium Sound – за още по-качествен и кристално ясен звук, ще се погрижи иновативната система DTS HD Premium Suite. Тя оптимизира входящия звуков сигнал като го подобрява неколкократно, за да се възпроизведе звука с ненадминато качество и изключителна мощност.

Виж още: Ревю на Sharp 49UI8872ES

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в графитено сив цвят, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Рамката обгръщаща екрана е толкова фина и тънка, че е почти незабележима. По този начин, вие можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизорът разполага с размери от 1098.4 x 636.7 x 38.2 мм без стойка и 1098.4 x 683.1 x 251.4 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 200х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен, като уреда би изглеждал като истинско произведение на изкуството на избраната стена във вашия дом.

Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2 / DVB-C / DVB-S/S2 / DVB-T2HD / Analog и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео възпроизвеждане в различни формати, а именно: AVI, MKV, H264, MPEG-4 AVC, WMV9/VC1, MPEG, HEVC (H.265), VP9. Освен много ефективен, този Smart Android TV е и много енергоикономичен. С разход на електроенергия от едва 89W, той със сигурност няма да повиши сметките ви за електроенергия.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 123см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така, той разполага с яркост от 250 cd/m² и нативен контраст 1000:1. Широкият му ъгъл на гледаемост от 176 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 25W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии
Crystal Clear Sound, DTS HD Premium Sound и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED Smart Andorid TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: RJ-45, 1 х Сателит, Аудио дигитален (оптичен) изход, Аудио RCA изход, 2 Входа USB, Входове компонент, Мини жак за слушалки, 4 HDMI порта, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Philips 49PUS8303/12 е изключително надежден и качествен, за класът продукти, към който спада. Създателите му от Phillips, са се постарали да разгледат всеки аспект – от технологията до дизайна, така че да предоставят на своите потребители възможността да получат максимално качество на минимална цена. Ако сте от хората, които обичат да прекарват време пред малките екрани, но не желаете да отделяте голяма част от бюджета си именно за телевизор, то този продукт е идеален за вас. Насладете се максимално на любимите си филми и предавания с изключително високото качество на картина и звук, които ви предлага този модел.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password