Philips 49PUS6412/12 - Виж цената

Ревю на Philips 49PUS6412/12

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Philips 49PUS6412/12 

Държите ли на високото качество на картината на вашия телевизор? Искате ли освен ясна и кристална чиста картина, той да има и възможността за свързване към различни външни устройства? Имате го! Днес ще ви представим Телевизор Philips 49PUS6412/12! Наслаждавайте се на невероятно качество на картина и звук, подобно на това от кино салоните, гледайки любимите си филми или се потопете в емоцията от мултимедийните игрови центрове, сърфирайки в любимите си приложения и онлайн сайтове с този нов, модерен телевизор!

Philips 49PUS6412/12Виж цената за днес

Philips 49PUS6412/12 Review

Ambilight – благодарение на иновативната технология от Phillips – Abmilight, можете да се насладите на ново, още по-широкообхватно зрително усещане. Прожектирайки сияние от три страни на телевизионния ви екран, директно върху стената зад него, вие се чувствате като в кино-салон, а екранът ви изглежда още по-широк за максимално зрително изживяване.

Quad Core и Android – благодарение на тези две „екстри” във вашия телевизор, можете да се насладите на едно ново игрово изживяване. Любимата ви операционна система – Android- вече не е само на вашия смартфон, а и във вашия телевизор. С нея, имате пълен достъп до любимите си игри и приложения, а вашият дом се превръща в истински мултимедиен център за забавления.

HDR Premium – тази технология, усъвършенства контраста и цвета, за да се насладите на една по-реалистична и жива картина с богати и наситени цветове, на вашия Smart TV

Premium Color – цветовете са още по-богати, по-наситени и по-реалистични, благодарение на технологията Premium Color от Phillips. Потопете се изцяло в реалистичното изживяване от богатата цветова палитра на вашия Smart TV.

Виж още: Ревю на Sony 40WE660

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки стилно и модерно обзаведен дом. Ултратънката черна рамка около екрана, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на десплея, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизор Philips 49PUS6412/12 разполага с размери от 1106 x 652 x 80 мм без стойка и 1106 x 707 x 266 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200х200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 и вход антена. Също така, този уред разполага и с възможност за видео запис. Освен много ефективен, Android Philips 49PUS6412/12 е и много енергономичен при своята работа. С консумирана мощност от 77W, той ще осигури перфектно качество на своята работа, като същевременно ще намали разходите ви за електроенергия.

Видео

Телевизор Philips 49PUS6412/12 е с диагонал на екрана от 123см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така, той разполага с яркост от 350 cd/m². Това ви гарантира картина с ненадминато качество, а допълнителните технологии Micro Dimming Pro, Ултра резолюция, Natural Motion, Pixel Plus Ultra HD, 900 PPI и много други, допринасят за богатите му и наситени цветове и кристално ясното качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Smart Sound и DTS-HD Premium Sound, ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. любимата операционна система от вашия смартфон – Android – се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: Слот CI+, SAT IN, LAN, 1 x Audio in, аудио дигитален (оптичен) изход, 2 входа USB, входов компонент, мини жак за слушалки и 4 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен с множество технологии за свързване и перфектно качество на картина и звук, телевизор LED Smart Android Philips 49PUS6412/12 ще ви накара да се потопите в един нов, по-забавен и по-реалистичен телевизионен свят. Подарете си кинематографично изживяване, гледайки вашите любими филми или си осигурете доза забавление и адреналин, сърфирайки в любимите си игри, приложения и онлайн канали. Времето прекарано пред малкия екран у дома никога не е било толкова забавно, колкото с Philips 49PUS6412/12!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password