Ревю на Philips 43PUS8545/12

Philips 43PUS8545/12

43PUS8545/12 на Philips е 4K телевизор от висок клас с впечатляващ лист от спецификации. Той може да представя цветни изображения, въпреки че неговите готови настройки изискват известни корекции. Ambilight е истинско удоволствие, но неговата HDR10 + производителност е особена полезна, а приложения на Disney + и Prime Video поддържат HDR качеството.

Philips 43PUS8545/12Виж цената за днес

Функции

Voice Assistant – гласовият асистент вече е готов да помогне на почти всички Smart телевизионни устройства. С него, вие имате достъп до развлечения, управление на интелигентни устройства и други, като използвате гласа си.

Android TV – Android TV е интелигентна операционна система за телевизори, базирана на Android и разработена от Google за телевизори, цифрови медийни плейъри, декодери и саундбари.

Quad core – Четириядреният процесор прави Philips SMART TV три пъти по-бърз от конвенционалния телевизор, което позволява по-плавна многозадачност, по-бързо сърфиране в мрежата и по-бързо зареждане. Висока скорост и многозадачност: Обаждане по Skype, докато гледате телевизия. Позволява по-бързо изтегляне на приложения, стрийминг на VOD и зареждане на уеб страници.

Основни характеристики и дизайн

Philips 43PUS8545/12 се предлага с размер на екрана от 43-инча или 108см по диагонал. Той е решен в елегантен сребрист цвят с Т-образна стойка, осигуряваща неговата стабилност. В сравнение с други продукти на пазара, този телевизор, предлага стил, чрез елегантната хромирана стойка и рамка. Размерите на уреда са: 964 x 632.6 x 203.5 мм със стойка и 964 x 569.8 x 74.5 мм без стойка. Ако нямате достатъчно налично пространство за телевизора на холната си секция, например, това не би било проблем, тъй като уреда е съвместим със стойка VESA 200х200 за директен монтаж на стена. Енергийният клас, към който спада уреда е В, а годишния разход за електроенергия е 114 kWh.

Видео характеристики

Изумени сме колко ясна и с наситени цветове е картината на телевизора. Той е оборудван с LED екран и HDR 4K Ultra HD технология, която позволява обектите във възпроизвежданото съдъжрание са ясно очертани, с наситени реалистични цветове. Допълнителните технологии, подобряващи картината са: HDR 10+, HLG, Dolby Vision и P5 Perfect Engine. Всяка една от тези технологии е съсредоточена в задачата възпроизвежданото видео съдържание да бъде с перфектно качество, дори ако гледате футболен мач, екшън филм или друго съдържание наситено с множество динамика на сцените.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

В звуковия отдел Philips 43PUS8545/12 разполага с Dolby Atmos съвместимост за подобрена обработка на звука. Получавате и DTS Play-Fi, полезен, ако имате други съвместими Play-Fi продукти за свързване на телевизора към високоговорителите, за да създадете аудио настройка за няколко стаи. По отношение на производителността, има 2 x 10 волтови низходящи високоговорители произвеждащи звук, който може да бъде доста силен – поне в режим Movie. С Atmos има допълнително усъвършенстване и по-просторно качество, но ще искате да сдвоите Philips 43PUS8545/12 със звукова лента. Имайте предвид, че ако закачите звукова лента над оптичната, влезте в настройките и изключете високоговорителите на телевизора. В противен случай телевизорът няма да предаде звука правилно на звуковата лента.

Свързаност

43PUS854512 има обърнати отстрани и надолу връзки, които се състоят от четири HDMI и два USB входа: сателитни и наземни тунери, Ethernet, изход за слушалки, Common Interface Plus и цифров оптичен изход. И четири HDMI входа поддържат ARC, така че можете да включите външна звукова система.Безжичните връзки включват Wi-Fi (802.11ac) и Bluetooth 4.2.

В заключение

Philips 43PUS854512 е модерен телевизор за. Той има своите силни като ще се хареса на тези, които търсят по малко от всичко в един телевизор. Той разполага с множество технологии и възможности за дипълнително свързване, така че да имате достъп до любимото си съдържание, независимо от източника, от който ще бъде възпроизведено то.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo