Ревю на Philips 43PUS7805/12

Philips 43PUS7805/12

Искате ли да се наслаждавате на прекрасни изображения, добро качество на звука, изключителен ъгъл на видимост? То тогава с телевизор Philips 43PUS7805/12 – вие можете да имате всичко това. Снабден с най-новите иновативни технологии и мощно качество на звука, той ще възпроизведе вашите любими филми с богати, наситени цветове и невероятно качество на картината. Това е перфектния избор за тези от вас, които искат да се насладят на едно истинско кино в домашни условия. Наслади се на магията на Ambilight, предлагано от Philips и почувствай всеки момент още по-близо до теб, благодарение на интелигентните светодиоди, които са около ръба на телевизора.

Philips 43PUS7805/12Виж цената за днес

Philips 43PUS7805/12 Review

В допълнение с телевизора вие получавате и много модерни технологии, 4К Ultra HD качество на картината, HDR технология, от която ярките повърхности ще блестят, а цветовете ще бъдат по-истински от всякога.

Само сега вашият глас може да бъде дистанционното ви управление, благодарение на вградената в модела Alexa. Чрез гласови команди вие можете да сменяте своите канали, да управлявате домашните смарт устройства, да регулирате светлините и термостата, както и да включите или изключите телевизора си.

Процесорът Philips P5 – ви представя изображението много красиво, както и съдържанието, което харесвате. Със него цветовете са живи, детайлите още по-дълбоки, а контрастът е безупречно ясен, дотолкова че да усетите всеки детайл.

Дизайн

Когато си купувате голям телевизор е важно дизайнът му да пасва добре с пространството и да се слива с обстановката по най-естествения начин. Благодарение на елегантния си дизайн Philips 43PUS7805/12 се вписва безпроблемно във всеки един интериор. Решен в красив тъмно сив цвят, той изглежда чудесно във всяко едно от помещенията, където е поставен. Тънката му рамка, позволява да се насладите на цялото възпроизведено съдържание на екрана.

Основни характеристики

Освен изтънченият дизайн, телевизорът е снабден с операционна система SAPHI. Тя е бърза, интуитивна система, чрез която с един бутон вие имате достъп до лесно меню с много икони. Philips 43PUS7805/12 е Smart телевизор със 43 инчов дисплей / 108 см – диагонал/ и 4К Ultra HD качество, както и LED технология на дисплея. Видът на екрана е плосък. Той има енергийна ефективност от клас A и годишна енергийна консумация от 104 kWh, което го прави енергоспестяващ уред. Брутното му тегло е 11.8 кг, тежащ със стойка е 8.9 кг, а без стойка 8.8 кг. Към съдържателната кутия на модела вие получавате също и батерии, захранващ кабел, дистанционно и инструкции за работа.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Видео

Неповторимата картина на телевизора се възпроизвежда на екран с резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Допълнителните технологии, които притежава като: HDR 10+, HLG, Dolby Vision, 1700 PPI, P5 Perfect Picture Engine и SimplyShare ви гарантират една чиста и ясна картина с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо зрителско изживяване с любимите си хора.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, тя има 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от общо 20 W. Тази мощност в комбинация с допълнителните технологии,като: Clear dialog, Dolby Atmos, 5-лентов еквалайзер, Night mode, AlI Sound, Dolby Bass Enhancement и Dolby Volume Leveler ще ви пренесат в магията на кристално ясния и чист звук, безупречната детайлност и дълбочина, както и във светът на киносалона.

Конектори

Телевизора разполага с безброй възможности за допълнително свързане. Една от тях е Wi-Fi свързваността, която ви позволява да сърфирате в любимите си интернет сайтове. Работете с телевизора си с голяма лекота и бързо навигирайте до популярни приложения, като YouTube, Netflix и Amazon Prime Video. Само сега разглеждайте вашите любими снимки, видеоклипове във платформи, като Facebook, Wikipedia, Twitter и много други. Philips 43PUS7805/12 разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 1 x Jack 3.5 mm, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot и 2 x USB.

Нашето мнение за продукта

Със телевизор Philips 43PUS7805/12 вече може да слушате по-ясно, без да се налага да увеличавате силата на звука. Наслаждавайте се по-всяко време на любимите си видеоклипове, снимки, игри и други приложения, много бързо и лесно от вашите Android устройства и ги споделяйте на големия си екран. Това е модел със множество автоматични настройки, усъвършенствани за върхово изображение и звук, така че всяко гледане на телевизия да бъде неповторимо.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo