Ревю на Philips 43PUS7505/12

Philips 43PUS7505/12

Smart телевизорите с тънък екран и модерен външен вид отдавна станаха неизменна част от всеки модерен дом. Освен това, производителите се съсредоточиха върху изграждането на модели, които да ви дават всички удобства, които да ви дадат достъп освен до класически телевизионни канали, така и до множество приложения, интернет свързване и пр. Ако имате нужда от нов, умен телевизор, на който да гледате любимите си филми, сериали, приложения и игри, то Philips 43PUS7505/12 може да е точното решение за вашите нужди.

Philips 43PUS7505/12Виж цената за днес

Функции

P5 Perfect Engine – Както подсказва името му, системата P5 работи във всичките пет от най-важните области на качеството на картината: движение, цвят, острота, контраст и разпознаване на източника.

Dolby Atmos – Dolby Atmos е технология за съраунд звук, разработена от Dolby Laboratories. Той се разширява върху съществуващите съраунд звукови системи чрез добавяне на височинни канали, позволявайки звуците да се интерпретират като триизмерни обекти.

Wi-Fi – свързването към Wi-Fi мрежа, ви дава възможността да сърфирате в любимото си онлайн пространство и да се наслаждавате на всички видео канали, приложения, игри и пр., Пренесете света от вашия смартфон, директно върху екрана на вашия телевизор.

Основни характеристики и дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – тънък дисплей, тънка рамка и класически крачета за стойка, за да осигуряват стабилността му. Диагоналът на дисплея е 108см, като ултратънката рамка, позволяват да се насладите на цялото му съдържание. Размерите на уреда са: 972.9 x 598.9 x 226.6 мм без стойка и 972.9 x 567.9 x 84.3 мм без стойка. Това го прави подходящ за поставяне в по-големи пространства, а ако не разполагате с място върху холната си секция, например, телевизора е съвместим с VESA 200×200 за стенен монтаж. Енергийната ефективност, спадаща в клас А, гарантира годишна консумация за електрическа енергия около 104 kWh, което гарантира, че разходите ви за комунални услуги няма да бъдат завишени.

Видео характеристики

Телевизор Philips 43PUS7505/12 е с LED екран и 4K Ultra HD качество на изображението с резолюция 3840 x 2160 пиксела. LED технологията и специалната технология P5 Perfect Picture ви осигуряват дълбок контраст, наситено черно и остра ярка картина. По този начин вие ще можете да се наслаждавате на перфектни изображения, без замъглявания и да си подарите изживяване досущ като това от големите кино салони. HDR 10+ и HLG допълнително оптимизират качеството, така че да не се налага да правите компромис, независимо от възпроизвежданото съдържание.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Аудио системата на телевизора е стерео с 2 високоговоритея с изходна мощност от 20 W. Независимо дали гледате филм, музикален канал или любимото си реалити, вие ще можете да се насладите дори на най-фините шумове от възпроизведеното съдържание, не само благодарение на мощността на високоговорителите, а и благодарение на множеството технологии, грижещи се за подобряването на звука в реално време, а именно: Dolby Atmos, AI Sound, Night mode, Dolby Bass Enhancement, Dolby Volume Leveler, Clear dialog, 5-лентов еквалайзер и Автоматичен еквалайзер.

Свързаност

Wi-Fi връзката ще ви позволи да се свържете към безжична мрежа, така че да сърфирате неограничено в онлайн пространството. Други конектори, с които разполага телевизора са: 1 x Jack 3.5 mm, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot ,2 x USB и 1 x RF.

В заключение

Телевизор Philips 43PUS7505/12 е модерен SMART телевизор с класически дизайн, който ще ви даде достъп до цялото налично ТВ и онлайн съдържание, само с едно докосване на бутона на дистанционното. Наслаждавайте се на филмови вечери с Youtube и Netflix или сърфирайте в безграничното онлайн пространство, вместо от телефона си, директно от вашия телевизор.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo